Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos fiúk nem fáradtatok bele a társkeresésbe?
Én már nagyon.
Nem vagyok jóképű sőt visszahúzódó és introvertált vagyok.
Discoban, buliban voltam de egyrészt azt néztem hogy ebbe az egészbe mi a jó élet a jó?
Most ragozhatnám a problémám de úgy is sejtitek. Belefáradtam, hogy átlagos szürke fiatal férfiként nem kellek még egy hasonló introvertált lánynak sem.
Sokzor úgy érzem mintha ez lett ktalálva nekem, a magány, a frusztrációk, a csalódottság. Hihetetlenül elfáradtam. Pont ma néztem vissza a beszélgetéseimet, hány lánynal kezdtem beszélgetést az egyik ismerkedős app ban. Iszonyatos sok levelet írtam és semmire sem jött válsz.
A fiatal lányok, nők generációrol generációra egyre flegmábbak. Egyre több az elvárásuk. Én már ezekkel nem tudok lépést tartani.
Kérdező, te beteg vagy...amilyen általánosítva beszélsz a nőkről, te szerencsétlenség...
Te inkább legyél homokos. Jobban jár a világ.
Dehogynem . Rengeteg hozzad hasonló szerencsétlen srác van. Sajnos ez a média hatása a fiúkra és a lányokra is.
Teljesen elszakadtunk a realitástól. Ezért van több millió alkoholista az országba és millió 20-40-es szingli nő akik olyan életet akarnak/tak amilyet a tv-ben látnak. Siker függetlenség karrier. A fiatalabbak pedig a vajna timi vv színvonal ... úgyhogy egyszerű szürke hétköznapi srácként szinte semmi esélyed, mert arra a nagyon kevés egyszerű lányra százával jut fiú.
rosszul csinálod, és még rajtad kívül is millióan rosszul csináljátok. Szürkének, semmilyennek tartod magad és ahelyett, hogy ezen változtatni szeretnél, nyafogsz, hogy így nem kellesz másoknak.
A lányok vonzódnak a magabiztos egyéniségekhez, akik nem szürkék, akik meg vannak elégedve magukkal, akik felvállalják a gondolataikat, erkölcsiségüket és úgy is cselekszenek.
Tedd rendbe magad, tanuld meg szeretni magad, éld az életed, használj ki minden pillanatot, csináld azt, amit csinálni szeretnél, és azt 100% bedobással és utána soha nem lesz bajod a csajozással.
#11 vagyok. Az igen kérdező, annyira utálod a nőket, hogy még meg is vernéd őket :"D
Miből gondolod, hogy összejött nekem az élet? Tudnék mesélni, kisfiú... a különbség közted és köztem, hogy én tisztában vagyok a saját hibáimmal és hogy miket b#sztam el az életben. És ha csalódok egy férfiban, akkor nem a férfiNEMben csalódok. Lehet általánosítani, de esélyt is adni. Te egy nőnek sem adsz esélyt, mivel lenézed őket azért, mert TE egy szerencsétlenség vagy.
Vannak értékes nők, csak nem a cicababák között kell keresgélni. Ja, és halkan megsúgom: szexpartnereim voltak nagydumájú pasik, de az egyetlen pasi, akibe úgy érzem szerelmes is voltam, egy introvertált személyiség volt... csak nem olyan, mint te.
És még azt is hozzátenném, hogy nem elég, hogy a nőknek sem adsz esélyt, de saját magadnak sem. Majd egyszer, ha felnősz, megérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!