Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak, akik aktívan és tudatosan szexpartnert keresnek?
Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjatok! 22F2018. nov. 7. 08:16
11/18 anonim válasza:
biztos, hogy vannak, de el kell fogadnod, hogy nem egy GYKn fognak keresni, hanem Tinder vagy bulihely
12/18 anonim válasza:
Van. De most nincs. Jó lenne egy csini, bevállalós lány...
39F
13/18 anonim válasza:
Van. Én biztos
De nem szórakozóhelyen és nem interneten
36N
14/18 anonim válasza:
akkor hol kedves 13-as mi marad még, baráti kör?
15/18 Chac Xib Chaac válasza:
Van.
Pl. én is "keresek" - de inkább azt mondom, hogy nyitott vagyok az ilyesfajta találkozásokra szinte bárhol, bármikor. És így be is esik egy-kettő.
Ha folyamatosan kergetném, és csak erre koncentrálnék, az nem hiszem hogy bejönne bármelyik nőnek.
F40
18/18 anonim válasza:
Mikor elváltam tudatosan kerestem szexpartnert társkereső oldalakon, főleg a love.hu-n voltak sikereim. Rengeteg elhanyagolt középkorú nő van, akikkel ha szépen, értelmesen beszél az ember, bókol, meghallgatja a problémáikat, nőként bánik velük, igen hamar megnyílnak, és élvezik, ha kényezteti őket egy férfi. Kb. másfél évig jártam fel oda, és olyan 35-40 nővel kerültem intim kapcsolatba úgy, hogy azért én is megválogattam, kivel bújok ágyba. Én is hihetetlennek találtam először, de működött. 44/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!