Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak, akik aktívan és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak, akik aktívan és tudatosan szexpartnert keresnek?

Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjatok! 22F

2018. nov. 7. 08:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%
biztos, hogy vannak, de el kell fogadnod, hogy nem egy GYKn fognak keresni, hanem Tinder vagy bulihely
2018. nov. 7. 10:19
 12/18 anonim ***** válasza:

Van. De most nincs. Jó lenne egy csini, bevállalós lány...

39F

2018. nov. 7. 10:34
 13/18 anonim ***** válasza:

Van. Én biztos

De nem szórakozóhelyen és nem interneten

36N

2018. nov. 7. 10:45
 14/18 anonim ***** válasza:
akkor hol kedves 13-as mi marad még, baráti kör?
2018. nov. 7. 11:19
 15/18 Chac Xib Chaac ***** válasza:

Van.

Pl. én is "keresek" - de inkább azt mondom, hogy nyitott vagyok az ilyesfajta találkozásokra szinte bárhol, bármikor. És így be is esik egy-kettő.

Ha folyamatosan kergetném, és csak erre koncentrálnék, az nem hiszem hogy bejönne bármelyik nőnek.

F40

2018. nov. 7. 13:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Vannak.

38N

2018. nov. 7. 15:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Van bizony! F/ 60 / Miskolc
2018. nov. 7. 15:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Mikor elváltam tudatosan kerestem szexpartnert társkereső oldalakon, főleg a love.hu-n voltak sikereim. Rengeteg elhanyagolt középkorú nő van, akikkel ha szépen, értelmesen beszél az ember, bókol, meghallgatja a problémáikat, nőként bánik velük, igen hamar megnyílnak, és élvezik, ha kényezteti őket egy férfi. Kb. másfél évig jártam fel oda, és olyan 35-40 nővel kerültem intim kapcsolatba úgy, hogy azért én is megválogattam, kivel bújok ágyba. Én is hihetetlennek találtam először, de működött. 44/F
2018. dec. 17. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!