Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti szoktátok szex közbe izgatni a csiklótokat, vagy a pasitokra bízzátok? Olyan csajokra gondolok, akiknek nincs hüvelyi orgazmusuk!
Figyelt kérdés
2018. nov. 6. 05:19
1/9 anonim válasza:
Van hüvelyi orgazmusom, de így is szoktam izgatni szex közben. Magamnak csinálom olyankor.
2/9 anonim válasza:
Igen rendszeresen,egyébkénem nagyon lenne orgazmusom.Változó,magamnak is szoktam.
3/9 anonim válasza:
Nekem van hüvelyi is de van hogy néha vesegítek magamnak, úgy mégnagyobb az élvezet.
4/9 anonim válasza:
El tudok élvezni hüvelyi úton is, de szoktam magam simogatni szex közben
Már csak a pasi ingerlése miatt is
5/9 anonim válasza:
Nekem is van hüvelyi, de néha izgatom magam, a partneremnek bejön.
6/9 Edina 8103 válasza:
Nekem nincs hüvelyi orgazmusom,tehét csinálom magamnak és a pasimnak is nagyon bejön!
7/9 anonim válasza:
általában én kezdem a csajomnál, de hogy kb egyszerre süljünk el, ahhoz át kell vennie neki az irányítást. Ő ezt az elején szégyellte, hogy "elveszi tőlem", de engem nem zavart, nem voltam megsértődve, szóval ma már szó nélkül megcsinálja
8/9 anonim válasza:
Izgatom magam, ad még nagyobb orgazmust, pedig van hüvelyim. Volt pasim aki utálta ha közben magamhoz nyúltam, azt hitte azért mert nem elég nekem. Nem volt sokáig a pasim.
9/9 anonim válasza:
Én szoktam izgatni,bár leginkább akkor ha popsiba csináljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!