Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem érzem magamban a párom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érzem magamban a párom?

Figyelt kérdés
Nemrég vesztettem el a szüzességem, az az aktus kissé fájdalmas volt. A későbbiekben már nem fájt/fáj, de nem kelt bennem semmi ingert. Nem hinném, hogy a párom hibája. A pénisze átlagos méretű, és az ujjazást sem érzem. Normális ez?
2018. nov. 4. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Lazulj el.
2018. nov. 4. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:
64%

nem normális.

koncentrálj magadra jobban, legyen meghittebb az együttlét, ismerd meg jobban a tested, fedezd fel önmagad

2018. nov. 4. 21:27
 3/8 anonim ***** válasza:
41%
Nem normális.Nagyobb fütyi kell.
2018. nov. 4. 21:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha most az érzelmi síktól eltekintünk és csak a technikát nézzük, akkor a nők szerintem biológiailag nem úgy vannak kitalálva, hogy attól izguljanak fel, ha betesznek nekik valamit, hanem attól, ha be szeretnének nekik tenni valamit, de még nem sikerül. Erre ad bizonyítékot az is, hogy a nemiszerv külső része sokkal érzékenyebb, mint a belső. Szal, amit én javaslok, hogy lefekszel teljesen az ágyra, a srác hátulról közelít és úgy próbálgassa betenni, hogy a kezével nem fogja meg a farkát. Így csak akkor fog sikerülni, ha a nemiszerved külső részét csomószor végigsimogatta és kellően nedves lettél. Próbát megér :)
2018. nov. 4. 21:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Majd ha nem 13-14 eves leszel akk erezni fogod meg nem puff bele lesz
2018. nov. 4. 22:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Miért kell rögtön rosszat feltételezni? 17 éves vagyok
2018. nov. 4. 22:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nyiltan tudsz beszélni róla akkor írj prívátba
2018. nov. 4. 23:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha megtanítod jól simizni, az is jó fejlődési lehetőség lehet, te sokkal jobban tudod, neked mi a jó, mint egy másik fél kívülről. Ha még te sem tudod igazán, ideje együtt felfedezni, de csak finoman ;)
2018. nov. 4. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!