Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak nem lehet teljesen hátrahúzni a fitymáját. Ezáltal nem tudja rendesen bedugni, azt mondja, hogy fáj neki. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
2018. nov. 4. 19:06
11/15 anonim válasza:
Szerintem az nem mentség, hogy "szégyenlős". Akkor is orvoshoz kellene vele fordulni. De ha egyszer ennyire buta, akkor hadd fájjon neki...
#9-es voltam.
12/15 anonim válasza:
Sürgösen keress egy másik barátot. Ne épits olyanra aki ennyire elhagyja magát!!!!
13/15 anonim válasza:
Majd akkor szégyenlősködhet, mikor jól beszakad a fitymaféke.
Amúgy meg nem csak fitymaszűkület lehet ez, hanem rövid fitymafék is.
Az én barátomnak az utóbbi volt, amiről én nem tudtam, csak akkor mikor már beszakadt. Orvos, műtét, 2 hónap és teljesen jó.
14/15 anonim válasza:
Műtét a megoldás! Ha beszari kés alá feküdni akkor inkább tedd ki a szűrét ! Vagy sose fogsz szerelni az ő betegsége miatt ? Hónapokig - évekig ? Nagy ugye ne pazarold az idődet!
15/15 anonim válasza:
Bíztasd támogasd.
Menjen orvoshoz, olvass interneten sorstársakról beszámolókat stb...
Nem könnyű elsőnek elmenni az orvoshoz.
Te pont jó motivátor lehetsz neki, hogy minél hamarabb elmenjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!