Peterev kérdése:
Melyik korban tudom majd rendesen hátrahuzni a péniszemet?
Figyelt kérdés
Még nekem egy bördarapka mindig odafogja a bört és nem tudom normálisan hátrahuzni.
kor:16
2012. aug. 12. 22:26
1/9 anonim válasza:
már az oviban is hátrahúzott fitymával hugyáltam
2/9 anonim válasza:
A péniszedet soha nem fogod tudni hátrahúzni. Ha viszont a fitymádat nem tudod a makkod alá húzni, akkor menj el orvoshoz!
4/9 A kérdező kommentje:
hát szite már majdnem csak befeszül és nem megy tovább
2012. aug. 12. 23:28
5/9 anonim válasza:
Ez inkább rövid fék probléma lehet. Menj orvoshoz!!!
Egy icipici műtéttel néhány pillanat alatt megoldja a doki.
6/9 anonim válasza:
Mert az a bőr ott is marad! Ha a makk hátsó részét kérdezed.
7/9 anonim válasza:
Mindig hátra tudod húzni a bőrt a makkodon, ha nincs rendellenesség.
8/9 anonim válasza:
Ez lehet rövid fitymafék is,enyhe szükület vagy akár kisebb fityma letapadás is.A lényeg hogy merev állapotban feszülés nélkül a makkod mögé kellene tudnod húznod a fitymád.Merev állapotban már ha fitymaszükületed van kezd el fürdéskor hátrahúzkodni a fitymád és annak idővel tágulnia kell.Meg kellene nézned amikor megprobálod hátra húznia fitymád hogy nem a figymaféked akadályoz ebben.
9/9 A kérdező kommentje:
HA a fityma fékalat azt a kis bördarabkát érted akkor amiat nem megy hátra teljesen
2012. aug. 19. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!