Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a szőrdivat most? Hová lettek a csupasz puncik? Miért csak akkor szőrtelenítetek ha kapcsolatotok van?!
Ja. Troll vagyok. Én. Nem te. :D Még véletlenül sem.
"ha nő lennék napi 15 órát magamal foglalkoznék"
"Hát istenem fáj.. és? :D kit érdekel ha jól néz ki?"
Majd akkor próbálj meg kommunikálni a nőkkel, ha már eljutott az agyadig, hogy nem a szépség az egyetlen rendeltetésük, és nem azért léteznek, hogy neked legyen mire csorgatnod a nyáladat, hanem emberi lények saját célokkal, saját motivációkkal.
Tudod én inkább tanulok és fejlesztem magam, minthogy egy neked megfelelő tip-top nő legyek akinek az élete legnagyobb baja, hogy szőrös-e a lába. :D
Nem növesztem össze a szemöldököm, nem izzadok mint a ló, nem vagyok büdös nincs káros szenvedélyem. De uram bocsá' nincs se időm se energiám olyan felesleges dolgokkal foglalkozni mint tél közepén a szőrtelenítés.. :D Mert vannak fontosabb dolgok az életemben, meg úgy összességében van egy ÉLETEM, és nem egy ribi vagyok akinek az a legfontosabb, hogy mindig megfeleljen a pasik igényeinek és legyen kivel kúrni. :D
Egy (szőrös) pszichológus hallgató. :)
"és nem egy ribi vagyok"
a tip-top nő sem ribi.. :D csak sokat foglalkozik magával
amúgy egyetértek veled ezt leszámítva.
de attól még nem ribi:)
amúgy meg, egyszerűen azért mert nem mindenki egyforma.. és pl nőben is lehet olyan akit valóban zavar ha szőrös mondjuk a lába még akkor is ha azt rajta kívül senki se látja. most komolyan miért ne lehetne így? ez most olyan mint a lábujjköröm azt is csináltatják sokan úgy hogy alig van aki látja..
értem a sportos hasonlatot, rendben is van ez a része mert belül kívül ad:) viszont a kettő nem kell, hogy kizárja egymást..
egyébként meg azért mert elsősorban magamnak szeretnék tetszeni és ha azzal rendben vagyok akkor megyek majd csajozni mert lesz is hozzá kisugárzásom.. árad belőlem a magabiztosság. ez pont olyan mint a csinos fehérnemű.. azt sem látják a pasik.. mégis magabiztosságot ad egy nőnek, mert tudja, hogy csábító.. mert meg meri magát mutatni benne, és mert rendben van alatta is minden:)
de ezt a télen szőröslábasságot én úgy tudnom nézni mint amikor nem megyünk emberek közé akkor nem mosunk fogat mert a telefonon keresztül úgyse érzik a pofánk bűzét :D milyen már ez?! .. ne csak akkor legyünk tip-topok amikor egy szerepet játszunk! vagy merjünk azok lenni akik szeretnénk, vagy ne mutassunk magunkról más képet mint akik valójában vagyunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!