Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi ez a szőrdivat most? Hová...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a szőrdivat most? Hová lettek a csupasz puncik? Miért csak akkor szőrtelenítetek ha kapcsolatotok van?!

Figyelt kérdés
Azt megértem ha valaki azért hagyja meg mert neki úgy kényelmes.. Na de az mekkora igénytelenség már ha csak akkor szőrtelenít amikor pasija van?! Ez olyan mint azok a "nők" akik télen pl nem borotválják a lábukat.. hogy érzik magukat nőnek akik ennyire lusták? Milyen dolog már ez?:(( Teljesen elszomorít:S

#szőrtelenítés #vagina ##gyönyörűpunci ##imádomapuncit ##nyalnijó
2018. nov. 4. 18:03
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
19, de te legalább büszkén vállalod! nem úgy mint a képmutató brigád:)
2018. nov. 4. 18:54
 22/36 anonim ***** válasza:
0%
Hát az eléggé igénytelenség amikor egy szőrpamacs van a számba, orál közbe. Nyalogatni a szőrt... okádék
2018. nov. 4. 19:05
 23/36 anonim ***** válasza:
97%

Ja. Troll vagyok. Én. Nem te. :D Még véletlenül sem.

"ha nő lennék napi 15 órát magamal foglalkoznék"

"Hát istenem fáj.. és? :D kit érdekel ha jól néz ki?"

Majd akkor próbálj meg kommunikálni a nőkkel, ha már eljutott az agyadig, hogy nem a szépség az egyetlen rendeltetésük, és nem azért léteznek, hogy neked legyen mire csorgatnod a nyáladat, hanem emberi lények saját célokkal, saját motivációkkal.

2018. nov. 4. 19:08
 24/36 A kérdező kommentje:
ismételten nem a kérdésre válaszoltál, pontosan ezért nem reagáltam rád, mert alkalmatlan voltál és vagy a kérdésre válaszolni, állandóan önkéntes rendőrt alakítasz és elvárod, hogy figyeljenek rád miközben offolsz, pá
2018. nov. 4. 19:11
 25/36 anonim ***** válasza:
97%

Tudod én inkább tanulok és fejlesztem magam, minthogy egy neked megfelelő tip-top nő legyek akinek az élete legnagyobb baja, hogy szőrös-e a lába. :D

Nem növesztem össze a szemöldököm, nem izzadok mint a ló, nem vagyok büdös nincs káros szenvedélyem. De uram bocsá' nincs se időm se energiám olyan felesleges dolgokkal foglalkozni mint tél közepén a szőrtelenítés.. :D Mert vannak fontosabb dolgok az életemben, meg úgy összességében van egy ÉLETEM, és nem egy ribi vagyok akinek az a legfontosabb, hogy mindig megfeleljen a pasik igényeinek és legyen kivel kúrni. :D

Egy (szőrös) pszichológus hallgató. :)

2018. nov. 4. 19:35
 26/36 anonim ***** válasza:
95%
Kezdjük ott, hogy ez nem kérdés, hanem nyavalygás, panasz, némi pocskondiázással meghintve. Ettől függetlenül nagyon is reagáltam rá, te viszont érvek helyett trollt kiáltottal és elköszöntél kétszer. :D
2018. nov. 4. 19:35
 27/36 A kérdező kommentje:

"és nem egy ribi vagyok"

a tip-top nő sem ribi.. :D csak sokat foglalkozik magával

amúgy egyetértek veled ezt leszámítva.

2018. nov. 4. 19:43
 28/36 anonim ***** válasza:
94%
A "csak sokat foglalkozik magával" az pont minden olyan dolog rovására megy szerintem amit egy átlag nő értékesnek talál magában. Foglalkozni magammal sporttal is lehet, amit rendszeresen meg is teszek, de nem értem ezt a szőrön való kiakadásod, mert egészen egyszerűen miért lenne erre igénye bárkinek is ha egyedül van, és csak ő látja a saját testét?
2018. nov. 4. 19:46
 29/36 A kérdező kommentje:

de attól még nem ribi:)

amúgy meg, egyszerűen azért mert nem mindenki egyforma.. és pl nőben is lehet olyan akit valóban zavar ha szőrös mondjuk a lába még akkor is ha azt rajta kívül senki se látja. most komolyan miért ne lehetne így? ez most olyan mint a lábujjköröm azt is csináltatják sokan úgy hogy alig van aki látja..

értem a sportos hasonlatot, rendben is van ez a része mert belül kívül ad:) viszont a kettő nem kell, hogy kizárja egymást..

2018. nov. 4. 20:06
 30/36 A kérdező kommentje:

egyébként meg azért mert elsősorban magamnak szeretnék tetszeni és ha azzal rendben vagyok akkor megyek majd csajozni mert lesz is hozzá kisugárzásom.. árad belőlem a magabiztosság. ez pont olyan mint a csinos fehérnemű.. azt sem látják a pasik.. mégis magabiztosságot ad egy nőnek, mert tudja, hogy csábító.. mert meg meri magát mutatni benne, és mert rendben van alatta is minden:)

de ezt a télen szőröslábasságot én úgy tudnom nézni mint amikor nem megyünk emberek közé akkor nem mosunk fogat mert a telefonon keresztül úgyse érzik a pofánk bűzét :D milyen már ez?! .. ne csak akkor legyünk tip-topok amikor egy szerepet játszunk! vagy merjünk azok lenni akik szeretnénk, vagy ne mutassunk magunkról más képet mint akik valójában vagyunk..

2018. nov. 4. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!