Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már úgy, hogy túl nagy volt számotokra a partneretek pénisze, miként alakult a kapcsolatotok?
Igen
Hosszú is volt vastag is
Hogy alakult?
Szakítottunk
24N
Nem befolyásolta a kapcsolatunkat a farka mérete, nem tudom ez másoknál miért van így, de mi pont lecartuk...Kb. mintha az hogy rövidre vágatom a hajamat, befolyásolná a kapcsolatunkat...-.-
Nem tudtunk durvulni de ennyi. Nem tudom mit kell ezen pörögni.
Min kell ezen pörögni?
Nekem eléggé szűk és rövid a hüvelyem. Jelenlegi partneremmel nem érzem kellemesnek a szexet. Nem durvul, de nekem sok. A közösülésen kívül élvezetes vele a szex. Izgató a mérete, jó vele játszani, kézzel, szájjal. Gondolom, ez nem lesz neki elég hosszútávon.
Én nem vagyok nő, a méretem is átlagos. Viszont van két barátom, kollégám, akiknek igen nagy a méretük. Mindketten mesélték, milyen nehéz helyzetben vannak. Úgy gondolná a legtöbb ember, de jó nekik, a nőknek biztos tetszik a nagy méret, de nem így van. Egyikük már házas, családja van. De ő is sokáig, 30 éves koráig kereste a megfelelő nőt. A másik mai napig egyedül él. Úgy fogalmaz, ismerkedni neki is annyira nehéz, mint a többi embernek. De miután szexre kerül sor, tíz partnerből kettő folytatja vele a viszonyt, a többi eltűnik. Neki is főként kézzel, szájjal csinálják a hölgyek, kevesen vállalják be a közösülést.
(Amióta először beszéltek ezekről a problémákról, azóta áldom az eget, hogy nekem jól funkcionáló átlagos szerszámom van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!