Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok 25 éves korotokra hány partneretek, kapcsolatotok volt?
3.
17 évesen megismertem az első páromat, egy buliban, vele randizgattam, és összeköltöztünk idővel. 22 voltam, mikor különváltunk.
Utána randiztam egy pasival párszor, de a szexig nem jutottunk el, és hamar le is zártam a történetet, mert kiderült, hogy elég sokat iszik. Nem tudom, hogy milyen szinten volt a srác alkoholista, de minél jobban megismertem, annál jobban tudtam, hogy bődületes hiba lenne bármi komolyba belekezdeni. Úgyhogy pattintottam.
Aztán egy baráti társaságba jártam a mostani párommal, aki a férjem is lett. Ő is szingli lett, én is az voltam, és régóta tetszettünk egymásnak. Kicsit a barátok is segítettek "összeboronálni" minket. Randizgattunk, összeköltöztünk, és most már a felesége vagyok, és babát várunk.
Szóval 2 szexpartner, 3 randipartner. Akár ciki ez valaki szemében, akár nem. :)
27N
16 voltam,az első pasimmal csak csok volt. Aztán volt egy 2éves kapcsolatom,ő meghalt. Volt egy 2 éves,született egy lányunk. Volt egy kb fél éves szexkapcsolatom. A jelenlegi párommal fél éve vagyunk eggyütt.
Kb 2 pasival csokoloztam. Meg kb randiztam 10el.
N25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!