Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiknak mennyire emlékezetes elvenni egy lány szüzességét?
Nagyon jó volt, örök emlék. Én 16 voltam, a lány 17, mai napig emlékszem a mondataira, a sóhajaira, a nyögéseire, az illatára. Igaz szerencsénk volt, mert irtó jól nedvesedett és ösztönösen jól csinálta. A legaranyosabb az volt - már tiszta lucsok volt - ahogy jó hosszú pettingelés után azt mondta, "oda nhe-eem szabad, aaaah", de közben önkéntelenül nyitotta egyre jobban szét a lábait és már tocsogott a nedvességtől, miközben finoman, de ellentmondást nem tűrően közelítettem a puncijához. Szóval én nem félek a szűz lányoktól, bárcsak újra lehetnék eggyel. Örök élmény.
F 40
Az eslő válaszolóhoz hasonlóan nagyon fáj, hogy már nem a párom. Én vettem el a szüzességét és hosszú, nagyon komoly párkapcsolat lett.
Most nemrég megismertem egy szűz lányt. Állandóan arról álmodom, hogy szeretném megpuszilni a punciját. És felizgatni. De ő is akarja, úgyhogy jó lesz. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!