Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rajtam kívül, aki eddig bírja? Mit lehet tenni? Fizessek érte?
Figyelt kérdés
Több mint négy éve voltam utoljára nővel. Nem nagyon voltam sosem népszerű. Kíváncsi vagyok, van-e még valaki, aki eddig bírja vagy még tovább. Várom a válaszokat2018. nov. 4. 12:53
11/13 anonim válasza:
Mármint prostis tapasztalatok?Szuper minden csak pénze legyen rá az embernek.Sok lánynál voltam ahol esetleg nem tetszett valami nem menten vissza.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megosztottad.
2018. nov. 4. 13:44
13/13 anonim válasza:
volt olyan időszakom , amikor nem volt senkimse, nem is hiányzott,meg nem is akartam társat valamiért. egyszer egy lány ismerősömmel akkortájt beszélgettem, neki sem volt senkije. aztán többször összejött a diszkrét szex, kötelezettségek nélkül. neki is jó volt,meg nekem is. Win-win szituáció. 1 hónapba többször is keféltünk. mikor hogy jött ki. persze ez már a múlt történése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!