Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rajtam kívül, aki eddig bírja? Mit lehet tenni? Fizessek érte?
Figyelt kérdés
Több mint négy éve voltam utoljára nővel. Nem nagyon voltam sosem népszerű. Kíváncsi vagyok, van-e még valaki, aki eddig bírja vagy még tovább. Várom a válaszokat2018. nov. 4. 12:53
1/13 anonim válasza:
Én lány vagyok.18 éve nem voltam senkivel.
2/13 A kérdező kommentje:
Ha ez a tizennyolc év azt jelenti, hogy most vagy 18 éves, akkor semmi probléma. Én 36 vagyok.
2018. nov. 4. 12:59
3/13 anonim válasza:
Nekem is 4 éve volt utoljára bármi lánnyal...az se sok, szóval én is gondolkoztam már rajta...
5/13 anonim válasza:
Én 12 éve nem voltam pasival
És elmúltam 30
6/13 A kérdező kommentje:
Nem érzitek azt, hogy a szexualitásról nem tudjátok elterelni a gondolataitokat? Van, hogy éjszaka arra ébredek, hogy merev.
2018. nov. 4. 13:04
8/13 anonim válasza:
Nekem is nehezen ment az ismerkedés.Eljártam prostikhoz.43 vagyok.
9/13 A kérdező kommentje:
Milyenek a tapasztalataid?
2018. nov. 4. 13:08
10/13 anonim válasza:
7 év, igaz ebből 3 olyan munkával volt ahol lehetőségem sem volt semmire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!