Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem azokat az embereket, akik óvszert hordanak maguknál állandóan? (lent kifejtve)
Hát te tiszta hülye vagy, már ne haragudj...
És akinek mindig van esernyő a táskájában, az meg negatív, mert mindig az esőt várja?
Akinél van gumi, az felelősen gondolkodik. Ha úgy hozza az élet, hogy összejöhet valami, akkor ott van a zsebében, nem kell boltba rohanni érte, és nem kell felelőtlenül szexuális viszonyt létesíteni
Én nő vagyok, és nálam is mindig van óvszer. Otthon is, és a táskámban is.
Sőt... gázsprayt is mindig tartok magamnál, de az nem azt jelenti, hogy minden szembejövőt arcon fújok.
Te sötét vagy mint az éjszaka
Arra nem gondolsz, hogy a sűrűn szórakozó vagy alkalmi kapcsolatokat kedvelő emberek így meg tudják előzni a nemi betegségeket vagy nem adják a betegségeket tovább? A normálisabbak igenis hordanak mindig maguknál óvszert, mert pár percnyi örömért nem akarnak gyereket csinálni vagy betegségekkel vesződni. Akinek meg párja van, nyilván miatta hord magánál óvszert, mert a párok is bármikor megkívánhatják egymást, ha épp nem otthon vannak.
Minél jobban próbálod kifejteni az értetlenkedésedet, annál nevetségesebb lesz.
15. Szerintem nem az a lényeg, hogy állandóan mindenkit megdugnának. Hanem az, hogy bármi előfordulhat. S ha egyszer nem tudnának ellenállni, akkor legyen mivel védekezni. Nincs olyan, hogy mindig hideg fejjek tud az ember dönteni. Főleg mondjuk egy kapcsolatban, simán megkivánhatják egymást, mikor nem otthon vannak.
Az a biztos, ha be van készítve. Így nem felejti el, amikor tényleg kéne, tényleg ugy megy el, hogy lehet is vmi.
15. Szerintem nem az a lényeg, hogy állandóan mindenkit megdugnának. Hanem az, hogy bármi előfordulhat. S ha egyszer nem tudnának ellenállni, akkor legyen mivel védekezni. Nincs olyan, hogy mindig hideg fejjek tud az ember dönteni. Főleg mondjuk egy kapcsolatban, simán megkivánhatják egymást, mikor nem otthon vannak.
Az a biztos, ha be van készítve. Így nem felejti el, amikor tényleg kéne, tényleg ugy megy el, hogy lehet is vmi.
Ha a kérdésed nem a kapcsolatban lévőkre vonatkozott, akkor mi a problémád? Én nő létemre is mindig hordok magamnál eü. betétet, pedig havonta csak egy hétig menstruálok. Vagy ilyen még az esernyő is.
Mások így vannak az óvszerrel is. Legyen haveri találkozó, házibuli, akármi, ahol megtetszhet nekik egy idegen vagy ismerős, és lehet szex, akkor legyen kéznél védelem. Vagy ha barátnak kell, de nála nincs, akkor tudjanak adni. Vagy ha tegyük fel, tetszik nekem valaki és esélyem adódna arra, hogy most lefeküdhessek vele, hülye lennék kihagyni csak azért, mert éppen nincs nálam óvszer.
Még mindig nem értem, mit kell ezen magyarázni. Inkább legyen mindig óvszer a zsebben, táskában, minthogy mindenki gumi nélkül kefélgessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!