Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iskolás éveitekben szexeltetek e osztálytársatokkal? Suliban, koliban, gyakorlat alkalmával?
Ah tavaly kozepsuliban a lanyoknak (nekunk) a fiukoleszban volt gyakorlat, rogton az elso emeleten, es aki tetszett srac az a masodikon volt, aztan gyakszi kozben kimentem mosdoba es meglatott, aztan irt nekem, hogy nem is tudta higy itt gyakszizok, aztan kerdezte mikor lesz szunet es akkor menjek fel
Koztudott hogy nalunk a szunetben a tanar ad 15 percet de azt koveto 15 percig meg kesik xd aztan felmentem hozza, azt hittem beszelgetni akar(legalabbis remenykedtem)
Hat de nem 😂 meg is mondtam neki, hogy ezt hogy gondolta meg ilyenek. Bocsanatot kert, en ezt elmondtam a tobbieknek ok meg mondtak, hogy teljesen hulye vagyok mert rohadt jol nez ki.
Aztan ra 2 hetre felmentem ugy random zokszo nelkul mert teljesen elfogott a hev aztan letamadtam.
Elegge meglepodott de orult is neki. Ezen kivul csak 3szor tortent meg, mert rengeteg szervezest vallaltunk es volt amikor nem volt tanar vagy rovid napok voltak aztan jottna hetvege, vagy egy szobatarsa volt nala fent stb
17l
Kozepsuliban is tobbszor megesett, tobb sraccal, foleg kirandulasok alkalmával. Nem bántam meg, szerintem jó elmeny volt
22L
Koliban gyakori eset volt, vegyes kollegium volt. Úgy szabadon is volt kezelve a dolog, de szerintem jó időszak volt
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!