Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, dob az egótokon, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, dob az egótokon, ha elélvez tőletek a lány?

Figyelt kérdés
Az egó miatt jó érzés, vagy az örömszerzés miatt?
2018. nov. 2. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az utóbbi.
2018. nov. 2. 22:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Már hogyne dobna? Főleg az utóbbi miatt
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretek örömet okozni,élvezem,,ezért is szeretek nagyon nyalni,,,39F
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy van ahogy az első válaszoló írta.
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A szex egy társasjáték ami nem arra megy ki, hogy ki nyer, hanem hogy mindegyik játékos jól érezze magát. Nekem attól lesz jó hogy neki még jobb.
2018. nov. 2. 22:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az őszinteség az elsődleges szempont. Így sokkal jobban élveznék egy olyan kapcsolatot, ahol a nő kerek-perec megmondaná, hogy nem tudtam kielégíteni vagy, hogy nem elég kemény a farkam stb. mintsem egy olyan kapcsolatot, ahol a nő sikítozik meg úgy tesz mintha elélvezne, holott ez csak színjáték és hazugság.

„Mert jobb szeretnék egy kegyetlen és nehéz valóságban élni, mintsem egy cukormázas ámde hazug világban.” (Petrauskas)

2018. nov. 2. 23:01
 7/7 anonim ***** válasza:
61%
Alap. Így nem dob...
2018. nov. 3. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!