Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miről lehet felismerni, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíváncsi ember kérdése:

Miről lehet felismerni, ha egy lány elélvez, ha közben csendben van?

Figyelt kérdés
2018. márc. 28. 23:53
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Nőként hihetetlen számomra, hogy el lehet teljes csendben élvezni, szinte észrevehetetlenül. Én képtelen lennék rá. Persze nem ordítok, de félreérthetetlen hangokat adok ki. Egy igazi, erőteljes orgazmus olyan remegést, vonaglást okoz, amit nem lehet nem észrevenni.
2018. márc. 28. 23:56
 2/10 anonim ***** válasza:
25%
Ha egy nő ténlyeg az orgazmus állapotába kerül, utána jó pár percig nagyon érzékeny a csiklója. Elkezded nyalogati vagycirógatni és a csaj tuti megugrik egyet mert csiklandós érzést tapasztal olyankor.
2018. márc. 29. 00:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát az nagyon nem csiklandós érzés.
2018. márc. 29. 03:52
 4/10 anonim ***** válasza:
98%
Néha előfordul, hogy nem veszem észre azonnal, de leggyakrabban azok a rángások elárulják. Ha igazán jól sikerül, akkor eltol magától, kapkodja a levegőt, majdnem olyan, mintha rosszul lenne, és utána mondja is, hogy kiugrik a szíve. Ja, és még egy: utána olyan lelkesen szopja a farkamat, elélvezésig, mint soha máskor...
2018. márc. 29. 08:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
En megtanultam csendben lenni orgazmuskor, mert pl masztinal eleg cink lenne, ha az egész család hallana... De a rangasokbol, meg remegesekbol latszik
2018. márc. 29. 09:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
+ szaporabb legvetel, ilyesmik. De Csendben! :D
2018. márc. 29. 09:06
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Aki azt írta, hogy nem csiklandós a csiklója egy élvezés után az vagy nem nő, vag ymég életébe nem élt át orgazmust csak azt hitte. És ez így van, cáfolásnak semmi helye!
2018. márc. 29. 13:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

#7-es én voltam, privátban is megkaptam, de nem tisztellek meg azzal, hogy ott válaszolok. 20-as éveit kezdő fiatal lány vagyok, aki elég régóta önkielégít már és elélvezés után, ha magához nyúlt, egyik életszakaszában sem érezte, hogy csiklandós lenne a ... barackmagja. És szerintem semelyik nő nem érzi ezt, abban viszont biztos vagyok, hogy te

1. Kevered a fogalmakat

2. Férfi vagy.....

2018. márc. 29. 15:09
 9/10 anonim ***** válasza:

#7 és #8,

Lehet, hogy azt az érzést van, aki csiklandozásnak érzi, és van, aki túlérzékenységnek. Talán épp abban rejlik a multiorgazmus képessége, hogy az a túlérzékenység mekkora.

2018. márc. 30. 09:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Orgazmus után az inkább kellemetlen mint csiklandós
2019. júl. 24. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!