Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt, olyan aki 22 éves vagy több, és még szűz?
Mindegy,hogy fiú vagy lány.Csak kíváncsi vagyok rá,hogy ez miért van.
Munkahelyemen beszélgetés közben,
(csajokról,párkapcsolatról,szexről beszélgettünk)
Az egyik kollégám egy
22F benyögte,hogy ő még szűz.
Persze rettenetesen kiröhögtem, azt hittem,hogy csak viccel,de nem.
Szóval az ilyen,hogy lehetséges?
23 évesen vesztettem el. F/24
Kérdező eszméletlenül nagy paraszt vagy. Szánalmas hogy az ilyen nem iszik inkább rézelejét.
Most miért kell bántani a kérdezőt? Nevetett, mert azz hitte viccelődik a másik.
Amúgy lehetséges. Pl én.
Én is 33f
Nem volt még szerencsém, aki tetszett vagy foglalt volt vagy én nem jöttem be neki + félénk is vagyok, meg alacsony.
Nekem 29 évesen jött össze, nem is tetszett a csaj, de már túl akartam esni rajta, így leadtam minden igényemet csak szexelhessek... Aztán jó ideig nem is tudtam megszabadulni a csajtól. (A szex is jól eset és az is hogy valaki szeret engem, meg bántani sem akartam...) Félénk voltam és önbizalom hiányos, meg eleinte nem akartam csak kapcsolatban, olyannal aki szeretek. Viszont ha tetszett valaki képtelen voltam normálisan ismerkedni, beszélgetni, kezdeményezni, blokkoltak a félelmek.
Így neten kezdtem ismerkedni, és ott egy idő után össze-össze jöttek dolgok. A későbbi exeimet és a páromat is így ismertem meg.
33 éves barátnőm volt így vele.
Kérdező, te viszont ritka egy ... vagy. Legközelebb inkább harapd le a nyelved, ha nem bírod megállni a röhögést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!