Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért fáj ha elölről csináljuk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj ha elölről csináljuk? 27/N

Figyelt kérdés
Hátulról egyáltalán nem fáj soha, elölről viszont visítani tudnék (sőt szoktam is) mikor úgy teszi be a párom. Ilyenkor folytatjuk más pozícióban.
2018. okt. 31. 19:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség. Nem szereti a legtöbb lány hátulról.

És meg kellene nézetni orvossal. Elváltozás is okozhat ilyen fájdalmat.

2018. okt. 31. 22:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy nálad mekkora az átlagos...
2018. okt. 31. 23:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem is jobb kicsit hátulról, de azért az nem jelenti azt, hogy elölről nem jó, vagy fájna. Ha annyira fáj, hogy visítanod kell, az tényleg nem normális szerintem.
2018. okt. 31. 23:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha fáj előről,csináljátok hátulról!!🤣🤣🤣🤣
2018. nov. 1. 06:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Lehet a párod pénisz hajlása miatt, de akár neked is lehet előre nyúló méhszájad. Próbáljátok finoman, és ahogy írták előttem egy párna a popsi alá. Ujjazni próbáljon először a párod, tapasztaljátok ki! Egyáltalán nem ciki! 😊
2018. nov. 1. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!