Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondot okozhat párkapcsolatban ha én magam nem tudok elmenni mert nem élvezem a masztit? (szűz)
Hogyan tapasztaljak ha egyszerűen unom az egészet. Sose volt orgazmusom. Csiklóingerlésre semmi izgatót nem élvezek.
Mivel próbalkozzak? A párom mivel próbálkozzon majd?
Privátra nem reagálok.
Hááát, ha mi jönnénk össze, akkor e következőt tenném :
Kád habfürdő, egy üveg Martini és BB Spumante pezsgő.
Belehuppannánk a kádba, egy egy korty Martini közben finoman csókolnálak a nyakadon is, háttal nekem, rámdőlve.
Aztán egy pohr Martini utánra már el is lennél ázva.
Ekkor kiültetnélek a kád szélére és elkezdenélek finoman nyalni-ujjazni, úgy a "magammódján" TM :-).
És őrült finoman szépen lassan élveznél egy akkorát, hogy magad is meglepődnél :-)
Hát valahogy így kellene nekifutni, agyilag-lelkileg-helyzetileg-környezetileg.
Jaaaa és nem azzal kezdeném, hogy meg akarlak dugni, meghogy : na akkor most szexeljünk.
Egész életemben azért volt annyi csodaszép bnőm, mert :
1. meg mertem kultúráltan szólítani őket akkor, ha érződött, hogy bejövünk egymásnak
2. abszolút udvarlós stílussal (nem nyálasan) eljutottunk a kádig-ágyig
3. és a legfontosabb, hogy az első együttlétkor kb félóra-óráig csak a lány símogatásával-franciázással-esetleg 69-ezéssel foglalkoztam.
4. és persze votl hogy több, mint félóra kellett, mire felfedeztem a puncija működését (egyénileg változó). Mindíg van egy pillanat, amikortól nem kell már ujjazva mozogni, mert a lány úgyis rácsúszik magától, úgy ahogy neki jó és ezt a részt nagyon élvezik, hogy úgy mozoghatnak, ahogy nekik a legjobb, én meg csak odatartom az ajkaim-nyelvem-ujjaim, ők meg mozogna maguknak. Jó kis önkiszolgáló játék :-)
És igen, természetes, hogy nem áll a farkunk végig egyfolytában, és akkor mi van ? Semmi.
Ha ezt az élvezetet megélte a lány, ösztönből fog rábukni és ugyanolyan élményt akar majd adni, mint én neki.
ENNYI A TITOK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!