Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudom "eltüntetni" a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom "eltüntetni" a melleimet?

Figyelt kérdés

Szoktunk szerepcseréset játszani. Szeretném "eltüntetni" a melleimet amennyire csak lehez. Nagy, E-s melleim vannak... Mit tudnék velük csinálni?

És a hajammal, ha nem akarom levágni egy játék kedvéért? :D

2018. okt. 30. 19:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%
Kontyot vagy copfot a melleidből? Érdekes lenne. Redőny le, azt felfelé csatolóst felrakod, sötétben meg kormoson szúrod Pistikét hátulról. E-s kannákat hova tüntetsz el hókuszpókné?
2018. okt. 30. 19:25
 12/21 A kérdező kommentje:

A hajamból akarok kontyot vagy copfot. A melleimet meg lelapítanj szeretném.

Jelmezbálnak is nevezhetjük. :)

2018. okt. 30. 19:35
 13/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Kérdező küldenél nekem egy privátot? Szeretnék tőled kérdezni valamit de nem akarlak zaklatni, írj ha írhatok!:)

2018. okt. 30. 19:55
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
A hajadból kontyot, a melledet próbáld fáslival esetleg leszorítani, vagy egy jóféle sportmelltartóval, bár eltüntetni nem fogod tudni :)
2018. okt. 30. 21:43
 15/21 A kérdező kommentje:
Sportmelltartóm az van! Az tényleg lapít valamennyit, köszi. :) végre egy ötlet, amivel talán jutok valamire. :) meg felveszek rá eg, szoros felsőt (úgysem fog látszani...) és akkor talán jobb lesz a helyzet etekintetben, mint egy sima melltartóval...vagy anélkül. :) köszi
2018. okt. 30. 21:51
 16/21 anonim ***** válasza:
56%
:-DDD érdekes egy játék..
2018. okt. 30. 23:28
 17/21 A kérdező kommentje:
Szerepcsere. Mi ezzel a baj?
2018. okt. 31. 00:33
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

A sportmelltartót szűkebb pólóval javaslom én is.

Mi nem szoktunk szerepcserélni, de nekem is nagyok a melleim, tudom, hogy eltüntetni nem lehet őket csak úgy. De nem mindegy, hogy ott vannak-e előttem folyamatosan, mert ha igen, akkor nehéz elvonatkoztatni attól, hogy nőből vagyok. Gondolom itt inkább az érzés a fontos, nem az, hogy egy az egyben férfinak nézzél ki.

2018. okt. 31. 06:54
 19/21 A kérdező kommentje:

Kicsit vicces volt, de jó volt. És igen,lényegesen laposabbak lettek tőle a melleim, kb a fele. :)

Köszi. :)

2018. okt. 31. 09:15
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
én régen lefásliztam. hajam úgy volt vágva, ha hátul összefogtam, akkor látszott fiúsabbnak(rövidebbre volt vágva elöl, azt nem tudtam már belefogni a többihez, és kilógott, hátul ugye a copf nem látszott, rövidebb volt amúgy is az is). mondjuk nekem 2 fásli elég volt, ha jobb, akkor 1 is, de ezek csak 70/75a-sak
2018. nov. 1. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!