Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnám valahogy érni, hogy ne bámulják a melleimet?
Ki nem állhatom, nagyon kellemetlenül, vagy konkrétan veszélyben érzem magam, ha bámulják.
Sajnos meg is vagyok "áldva" mellkasban :/
Nem hordok "kihívó" ruhákat, sima pólóim vannak, de apácának sem akarok beöltözni.
(ma konkrétan egy pincekocka vigyorgott telibe, amíg meg nem pillantotta a "bámulj-még-egy-kicsit-és-a-szemgolyóidat-a-lentiekkel-egyetemben-felkockázva-postázom-el-a-családodnak-uzsonnára" tekintetemet. Akkor is így reagálok, ha maga Adonisz illet meg a tekintetével, de sokan nem zavartatják magukat azzal, hogy foglalkozzanak a testem többi részével, pontosabban a szememmel vagy a hangommal, hogy álljanak már le)
Remélem soha az életben nem kapsz bókot többet.
Műttesd le!
Most kb. akkora gyökérmód reagáltam mint amekkora te vagy.És rá ne merjél nézni a seggemre baxod!!
Ne adjanak bókot.
A szex engem taszít, nem akarok szexi lenni
konkrétan veszélyben érzem magam, ha bámulják.
milyen veszélyben?
Létezik mellkisebbítő műtét is
Ha neked gondot jelent a nagy mell, csinaltasd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!