Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » El tudnám valahogy érni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudnám valahogy érni, hogy ne bámulják a melleimet?

Figyelt kérdés

Ki nem állhatom, nagyon kellemetlenül, vagy konkrétan veszélyben érzem magam, ha bámulják.

Sajnos meg is vagyok "áldva" mellkasban :/

Nem hordok "kihívó" ruhákat, sima pólóim vannak, de apácának sem akarok beöltözni.

(ma konkrétan egy pincekocka vigyorgott telibe, amíg meg nem pillantotta a "bámulj-még-egy-kicsit-és-a-szemgolyóidat-a-lentiekkel-egyetemben-felkockázva-postázom-el-a-családodnak-uzsonnára" tekintetemet. Akkor is így reagálok, ha maga Adonisz illet meg a tekintetével, de sokan nem zavartatják magukat azzal, hogy foglalkozzanak a testem többi részével, pontosabban a szememmel vagy a hangommal, hogy álljanak már le)

2018. jún. 7. 14:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
32%
Ennek nem kéne rossz hatással lenni rád ha bámulnak. Magabiztosságot ad és ha magabiztos vagy az sexi.
2018. jún. 7. 14:47
 2/19 anonim ***** válasza:
49%

Remélem soha az életben nem kapsz bókot többet.

Műttesd le!

Most kb. akkora gyökérmód reagáltam mint amekkora te vagy.És rá ne merjél nézni a seggemre baxod!!

2018. jún. 7. 14:50
 3/19 A kérdező kommentje:

Ne adjanak bókot.

A szex engem taszít, nem akarok szexi lenni

2018. jún. 7. 14:53
 4/19 anonim ***** válasza:
75%

konkrétan veszélyben érzem magam, ha bámulják.

milyen veszélyben?

2018. jún. 7. 15:05
 5/19 anonim ***** válasza:
87%
Persze hogy el. Zárkózz be a szobádba, pár macskával együtt, életed hátralevő részére.
2018. jún. 7. 15:07
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szex taszít, akkor miért a szexualitás rovatba írsz?
2018. jún. 7. 15:08
 7/19 anonim ***** válasza:
61%
6. Igen az lesz :D az ilyen emberekből lesznek a depis öregasszonyok akiknek nem volt soha senkije.
2018. jún. 7. 15:09
 8/19 anonim ***** válasza:
69%
Hány éves korodra lettél ilyen hülye? :D
2018. jún. 7. 15:25
 9/19 anonim ***** válasza:
39%
Képed van esetleg?
2018. jún. 7. 15:27
 10/19 anonim ***** válasza:
50%

Létezik mellkisebbítő műtét is

Ha neked gondot jelent a nagy mell, csinaltasd meg

2018. jún. 7. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!