Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » El tudnám valahogy érni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudnám valahogy érni, hogy ne bámulják a melleimet?

Figyelt kérdés

Ki nem állhatom, nagyon kellemetlenül, vagy konkrétan veszélyben érzem magam, ha bámulják.

Sajnos meg is vagyok "áldva" mellkasban :/

Nem hordok "kihívó" ruhákat, sima pólóim vannak, de apácának sem akarok beöltözni.

(ma konkrétan egy pincekocka vigyorgott telibe, amíg meg nem pillantotta a "bámulj-még-egy-kicsit-és-a-szemgolyóidat-a-lentiekkel-egyetemben-felkockázva-postázom-el-a-családodnak-uzsonnára" tekintetemet. Akkor is így reagálok, ha maga Adonisz illet meg a tekintetével, de sokan nem zavartatják magukat azzal, hogy foglalkozzanak a testem többi részével, pontosabban a szememmel vagy a hangommal, hogy álljanak már le)

2018. jún. 7. 14:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%

Más csaj örülne neki és büszke lenne a melleire, te meg meg sem érdemled, ha így gondolkodsz!

Ha ennyire zavar, akkor műttesd le vagy tényleg vonulj be apácának - bár ott sincs garantálva, hogy pár kiéhezett pap nem veti rád magát.

Én nem értem, hogy hogy nem lehet örülni ilyen mell-áldásnak, de ha nem akarod, hogy nézzék, akkor ne mutogasd, hanem maradj otthon, ha meg kimész az utcára, akkor vigyél magaddal mindig valami "paravánt" magad előtt, hogy eltakard, de inkább egy jó pszichológus kéne neked....

2018. jún. 7. 15:47
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Léteznek mellkisebbítő műtétek.
2018. jún. 7. 15:50
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
nagyobb a tőgyed mint egy tehénnek?
2018. jún. 7. 16:12
 14/19 anonim ***** válasza:
71%

Kis mellű lányként eltudom képzelni, hogy zavar. Még én is észre szoktam venni, ha egy lánynak nagy a melle, mert éléggé feltűnő.

Engem is megszoktak bámulni, pedig rajtam nagyon nincs is mit szerintem. :D Ez kb. ilyen női sors, hogy lehet rajtad nagy kabát akkor is beszólnak, hogy de meg...

Ebből következően, ha kisebb lenne akkor se változna szerintem nagyon a helyzet. Akkor is egy tárgyként tekintenének rád kb.

Amúgy én ettől nem szoktam szexinek érezni magam, hogy megbámulnak, meg ismerek másokat akiket idegesít.

2018. jún. 7. 16:27
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Hajtsd fel a szoknyádat, és ne végy alá bugyit :D Ha valaki még akkor is a melledet nézi, az E.L.M.E.B.E.T.EG
2018. jún. 7. 17:24
 16/19 anonim ***** válasza:
62%

Szegény kérdezőt a természet megáldotta olyan keblekkel, amelyek minden férfi álmai - gondolom.

De ezzel ki is merült az adakozás, mert amikor az agy helyét kellett volna feltölteni, elfogyott a muníciója:)

Lehet, hogy boldogabb lennél kisebb mellel de több ésszel.

A húgomnak hatalmas mellei vannak, neki is be-be szólnak, de teljesen immúnis az ilyen tahókkal szemben.

Viszont az tény, hogy lihegnek utána a pasik - és imádja a szexet is.

Ja: és mindent ő intéz (el) a családban, mert (furcsa módon) neki mindig minden ajtó kinyílik...

Szerintem vagy a melledet kellene az agyad mértékéig csökkenteni/eltüntetni, vagy - és én inkább ezt javasolnám - agyilag felnőni a mellbőséged szintjére!

Ha megtanulnád "használni" az adottságaidat hidd el, imádnád a szexet is!

A hozzáállásod alakításában szívesen segítek.

2018. jún. 7. 17:37
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Vannak mellkisebbítő műtétek, ha ennyire zavar. Amúgy sajnos ez ilyen, én lányként is sokszor azon kapom magam, hogy más lányok dekoltázsát nézem, mert egyszerűen elkerülhetetlenül belelóg a szemembe. :D Próbálj meg olyan ruhákat keresni ami amolyan 'ápol éseltakar' jelleggel bír.

Másfelől meg ne törődj vele ki néz, azért van a szeme.

2018. jún. 7. 18:28
 18/19 anonim ***** válasza:
33%
Mennyi gyökér pszichopata hozzászóló...
2018. jún. 7. 19:25
 19/19 anonim ***** válasza:
19-es: azért te sem vagy egy rigófütty!:)
2018. jún. 7. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!