Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos testalkatú férfiként, hogyan alakíthatok ki szexkapcsolatot élőben?
én átlagon ALULI külsővel rendelkezem, átlagon ALULI érzelmi intelligenciával, nagyon rossz a modorom is.
sokszor megaláztak az emberek, hogy ronda vagyok, hogy nem fogom SEMMIRE sem vinni az életben.
Csak ugye az emberek többsége valamiért képtelen felfogni, hogy ha valaki intelligens, az mit is jelent a gyakorlatban. Mindenki a menőséget meg a társadalmi elfogadottságot gondolja a siker zálogának, azzal kevesen számolnak, hogy az embernek kocka módon ki kell találnia hogyan működik körülötte a világ.
De ez érthető is, mivel a legtöbb embernek "helyén vannak az érzései" és abba a tévedésbe esik, hogy emiatt ő adottságilag érti az embereket maga körül és emiatt a civilizált világot is. Valójában meg fejlődésre teljesen képtelen.
De a kérdés témájánál maradva, nem kevés nővel voltam már, csúnyábbakkal is meg szépekkel is. Nagyobb részt internetes társkeresők segítségével. Bulikba is eljártam rengeteget, de ott nem kellettem senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!