Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi annak az oka, hogy a legtöbb nő nem képes hüvelyi orgazmusra?
Ennyi sületlenséget összehordani...
A hüvely bejáratánál és környékén, ahol amúgy a G-pont is elhelyezkedik, kifejezetten sok idegvégződés van, konkrétan az egyik legsűrűbben átszőtt az emberi testen, mellesleg a az alhasban vannak a végei.Ugyanúgy mint a férfiaknál a herékből indilóknál, csak a férfiaknak több van.
A szülés így is elviselhetetlen fájdalom lenne a nők számára, mivel fele akkora fájdalomküszöbük van mint a férfiaknak megközelítőleg. Csak azért képesek elviselni, mert kb. 16szorosára nő a fájdalomküszöbük szülés előtt, a szervezet telepumpálja magát endorfinnal.
Nyilvánvalónan van kapcsolat mivel mind a két orgazmusnál ugyanúgy reagáll a nők teste. Beleértve minden testi-agyi-és idegrendszeri folyamatot, de nyilván nem a Nap kering a Föld körül és Nem a csikló körül kering az emberi test, hanem fordítva.
Az, hogy a nők hány százaléka képes rá meg teljesen eltérő a tanulmányoktól függően. A képességet sem szabad összekverni az átéléssel. Attól még, hogy vegyük az átlag lengetett 25%-ot, az életük során átélt hüvelyi orgazmusról szól és az sem reprezentatív. Képessége a nők 85%-ának meg van az ilyen említett vizsgálatok szerint is. Én nem állítom, hogy az én személyes tapasztalatom reprezentatív lenne úgyszint, könnyedén egy irányba eltolt véletlen, de akikkel én eddig együtt volna mind képes volt rá. Volt egy aki a csikló izgatást nem is nagyon szerette, más úton viszont könnyedén elment. Talán ő a legkönnyebben. Ismétlem magam, nem ebből kell, sőt magam sem ebből akarom leszűrni a dolgokat, de nekem kicsit túlzás az itt egyre inkább az alacsony százalék fele sarkított arány GYK-n. Mintha 10 nő kampányát látnám aki nem képes rá. Arról beszélek, hogy a GYK eljutott oda, hogy ilyen 10-15%-okat lobogtatnak, hogy márpedig a nők csak ennyi százaléka képes rá. Ugyan már...
En szívesen élnék az hüvelyi orgazmust de még sose volt. Sztem nem is lesz.
N
A női test rejtélyes dolog. Mindenkinek más okoz gyönyört, és amiket itt leirtak, nem hülyeség.
Nekem életemben egyszer volt hüvelyi orgazmusom, egy olyan sráccal, akivel dúltak bennem az érzelmek. Sok évig plátói szerelem volt, de mikor megtörtént a dolog, kb 5 perc alatt értem el a csúcsra, és úgy meglepődtem, hogy majdnem le is estem a srácról 😂 (én voltam fölül) szóval szerintem nagyon sok tényező befolyásolja, hogy egy nő eléri e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!