Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi annak az oka, hogy a legtöbb nő nem képes hüvelyi orgazmusra?
Az az oka, hogy a hüvelyben elenyésző mennyiségű idegvégződés található
Ez csak azért van így, mert ha teli lenne idegvégződéssel, akkor minden egyes nő belehalna a szülés okozta fájdalomba
Valójában a hüvelyi orgazmus sem hüvelyi orgazmus, hanem a csikló testen belüli “szárainak” az orgazmusa
A hüvelyi orgazmust elérő nőknek az lehet a magyarázata, hogy a csikló ezen belső részei mennyire közel helyezkednek el a hüvelyfalhoz, mennyire szétterjedtek azokkal szemben, akik sosem élik át ezt a fajta élvezetet
Az elsőnél belekerültem egy olyan eufórikus állapotba, amit úgy konkrétan se előtte, se utána soha többet nem éltem át, nem tudom, hogy jött össze. Lehet, az érzelmek is közrejátszottak.
A jelenlegi párommal akkor sikerült, mikor több nap kimaradt, nagyon be voltam már indulva, kellőképpen fel voltam izgulva, és egyszerűen elértem (de ezek után se volt a fent említett dolog, hogy fél órán át kb felállni sem tudtam.)
Az utolsó majdnem 1 éve volt, tudom, mert abból fogant a 3.babám... 11 hete szültem, és most nagyon nem az igazi a szex, remélem, helyre jön.
Nekem is jó lenne,ha eltudnék élvezni hüvelybe,de sajnos nem sikerül!
Van úgy,hogy érzem 2-3 másodpercig,de ennyi és vége!!
A hüvely, nagy- és kisajkak, a gát, a csikló és hüvelybemenet közötti terület és a popsinyílás nagyon fontos erogén zónákat tartalmaznak.
Jó ezeket ismerni. :)
Gondolom számodra sem ismeretlen a G-pont. Helye a hüvelybejárattól 3-5 centire van a felső oldalán, a csiklóhoz közel. Enyhén érdes, redős tapintású.
Sokan meg sem találják, pedig minden nőnek van, csak egyeseknek nehezebben tapintható ki.
Fontos, hogy csak hüvelynedves vagy nyálas ujjal szabad stimulálni.
Én mindig megtalálom.... :pirul:
Aztán ott van az A-pont - kevesen ismerik -, a hüvelycsatorna végén található, egészen a méhnyaknál.
Akkor lehet hozzájutni, ha elég mélyre tudsz behatolni. Ez egy kis szivacsos rész, ami izgalmi állapotban jelentősen megduzzad.
Legjobban a pénisszel lehet ingerelni, élményt szerezni. :)
Jó esetben ujjal is el lehet érni, ha jó pózt találsz hozzá. :)
De ha nincs partner, akkor egy vibrátor is segíthet ennek az elérésében. :)
A következő erotikus pont az U-pont. :)
Az U-pontot a csikló alatt keresd, a húgycsőnyílás közelében. Sokkal érzékenyebben reagál, mint korábbi barátunk, a G-pont. Ennek a pontnak az ingerlésével beindul a szerotonintermelés. A szerotonint boldogsághormonnak is hívják. Ha hirtelen sok termelődik, akkor gyönyörérzetet kelt. Az U-pontot a női testen található "szexgomb"-nak hívják, ezzel bekapcsolható a nő szexuális vágya.
Keresd meg és próbáld ki! ;) Biztos vagyok benne, hogy élvezni fogod! :)
(Előtte érdemes elmenni pisilni, mert ha egy kicsit lejjebb csúszik a kezed, az U-pontot és a húgycsőnyílásodat egyszerre izgatod, akkor lehet, hogy bepisilős orgazmusod lesz, ami az első alkalommal nagyon szokatlan! :D )
A T-pontot ne keresd a szakirodalomban, én neveztem el. :D
A T-pont is aránylag könnyen megtalálható, tulajdonképp a férfi prosztatához hasonló helyen "van".
Ugye a fejlődéstanban a nő és a férfi nemiség kiválásakor, a női ivarszervek másképp fejlődtek ki, mint a férfiaké.
Azt már kevesen tudják, hogy az idegi rendszer viszont nagyon sok átfedést mutat.
Azaz ahol nekünk fiúknak a prosztatánk van, ott a nőknek is érzékeny, szexuálisan kellemes érzetet nyújtó pontja van!!! :)
Ez a hüvelyszájtól olyan 3-6 centire találod a hüvely alsó részén a gát felé. :)
Enyhén redős felületű, simogatása, ingerlése nagyon kellemes érzés a hölgyek szerit. :)
Például ha a férfi a péniszével eléggé merőlegesen hatol be a hüvelybe és ezt az alsó területet stimulálja, könnyen az orgazmus felé tudja vinni a Nőt. :)
... és itt jön az ízlés kérdése.... az ánusz bejárata- azaz a popsilyukad - tele van ideggel, melyeknek egy része - mit ad Isten - a csiklóhoz is szállít ingert. :)
Persze ez ízlés és bensőséges kapcsolat kérdése, hogy belefér-e az ánusz simogatása, nyelvvel való nyalogatása... :pirul:
No de itt jön a lényeg!!!! Elvileg nincs olyan hogy hüvelyi orgazmus!!!
Mivel a hüvelyfalban nincsenek érző és vezető idegek!
Hanem az előbb felsorolt pontok idegszálai össze vannak kapcsolva a csiklóval, azaz a clitoris-sall!
Tehát a hüvelyi orgazmus akkor következik be, ha ezeket a területeket kellő módon, gyöngédséggel, türelemmel izgatjuk! :)
Ha egy férfi odafigyelő partner - s nemcsak a saját ejakulációja fontos számára - akkor el tudja juttatni a Nőt a hüvelyi orgazmushoz! :) :) :)
Talán azért nevezik hüvelyi orgazmusnak, mert a Nő ilyenkor kétféle érzést él át!
Az első, hogy úgy érzi, az orgazmus a hüvelyében történik. :)
A második, hogy ez más érzés, mint a csiklóorgazmus. :)
Természetesen az előző beírásomon túl lényeges elemek:
- a Nő biológiai felépítése (azaz a hüvely és a csikló között távolság és az idegszálak vezetőképessége)
- a Nő és a férfi felépítése (azaz a hüvely és a pénisz méreteinek megfelelő aránya)
- a Nő életmódja (egyes idegi pályák ingervezetése sérülhet, tompulhat bizonyos életmód mellett... pl. erős stresszállapot, depresszió)
De számtalan ok lehet még!
Viszont egyben biztos vagyok!
Minden Nő alapvetően képes a hüvelyi orgazmusra, csak meg kell találni a gátló okokat és tenni kell érte - ha lehet -, hogy megszűnjön! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!