Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert lankadok le es megyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert lankadok le es megyek el ilyen gyorsan?

Figyelt kérdés

Szoval 21eves srac vagyok, a 19eves baratnommel 3honap utan lefekudtunk. Azert ilyen “keson” mert nekem o volt az elso, en neki a masodik es rettentoen izgultam. Szerettem volna en is jo lenni....stb.

Szeretkezes elott volt egy kis petting, mind a ketten elmentunk. Aztan mire oda jutottunk, hogy megtortenjen lelankadtam. Nehezen de eljutottunk oda, hogy be tudjam tenni neki majd kb 3perc es elmis mentem....Eddig 4x probalkoztunk vele es mindig hasonlo keppen jartunk, vagyis inkabb jartam sajnos. Baromi kellemetlen az egesz szamomra... Annyira szeretem es kivanom ot hogy mem tudom mi lehet a hiba. Talan el kene mennem orvoshoz?

2018. okt. 29. 00:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kéne több idő, hogy nyugodtan egymással legyetek nem tudom milyenek a körülmények.

Meg alapvetően egy ideig csináljátok azt és úgy, ami jó és megy. És nulla elvárás.

2018. okt. 29. 00:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Ne legyen semmi, amit "muszáj" meg amit "kell"... ne hajszold magad bele teljesítménykényszerbe, mert ez egy ördögi kör...
2018. okt. 29. 10:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha teljesen kemény tudsz lenni bármikor, akár egyedül, akár reggeli merevedés, akkor felesleges az orvos, nincs szervi baj, inkább az amit mondtak az előzőek.
2018. okt. 29. 16:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért élvezel el ilyen hamar, mert ő neked az első. A gyakorlat majd méghozza a gyümölcsét. Akár úgy is gyakorolhattok, hogy ő veri ki a farkad, és amikor már érzed, hogy nagyon közel vagy akkor egyrészt megpróbálod visszatartani és/vagy a párod pár pillanatra abbahagyja az izgatásodat. Van akinek az is segít ha elélvezés előtt rászorítanak egy kicsit a pénisz tövére.
2018. okt. 30. 04:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy keson irok, de vegul mi lett a megoldas? Hasonlo problemakkal kuzdok enis :/
2019. júl. 1. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!