Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert lankadok le es megyek el ilyen gyorsan?
Szoval 21eves srac vagyok, a 19eves baratnommel 3honap utan lefekudtunk. Azert ilyen “keson” mert nekem o volt az elso, en neki a masodik es rettentoen izgultam. Szerettem volna en is jo lenni....stb.
Szeretkezes elott volt egy kis petting, mind a ketten elmentunk. Aztan mire oda jutottunk, hogy megtortenjen lelankadtam. Nehezen de eljutottunk oda, hogy be tudjam tenni neki majd kb 3perc es elmis mentem....Eddig 4x probalkoztunk vele es mindig hasonlo keppen jartunk, vagyis inkabb jartam sajnos. Baromi kellemetlen az egesz szamomra... Annyira szeretem es kivanom ot hogy mem tudom mi lehet a hiba. Talan el kene mennem orvoshoz?
Kéne több idő, hogy nyugodtan egymással legyetek nem tudom milyenek a körülmények.
Meg alapvetően egy ideig csináljátok azt és úgy, ami jó és megy. És nulla elvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!