Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mikor lovagol a lány és úgy élveztek el, hogy szoktátok csinálni és hogy a legjobb? Pl. Lány milyen gyorsan mozog, ti mozogtok-e, mennyire döl előrre a lány, hol a kezetek és az ő kezei, szátok merre van, stb?
Lányok is írhatnak a partnereikről.
Kort és nemet is írjatok.
Nagyon partnerfüggő. Nekem nőként akkor a legjobb ha megemelem magam és ő csinálja nagyon gyorsan alulról. Nem dőlök előre. Úgymond guggolok felette.
25N
Közben rám hasal,így szinte mindenünk összeér.
38F
Hagyom, hogy a saját tempójában lovagoljon, általában 3-4-szer szokott elmenni, aztán robbanok.
Közben kalandozok a kezemmel a feneke, csípője és a mellei között. Számmal nem pofázok :-).
Az ő keze, ha hátradől, a térdeimen támaszkodik, ha előre, a vállaimon.(50F)
Mi is imádjuk a párommal :)
Én bárhogy el tudok így menni, de ő inkább úgy, ha ő diktálja a tempót és fölötte gugolok vagy egyenesen felulok :) de az is nagyon izgató neki(persze nekem is) amikor hattal ülök bele és kicsit előre dolok
Ő a csipomet szokta fogni vagy a derekamat, én a tarkoját, vállát vagy ha hattal vagyok akkor egyik kézzel tamaszkodom, másikkal kenyeztetem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!