Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hüvelyi orgazmus - pisi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hüvelyi orgazmus - pisi?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, hogy az orvszmus előtti vizelési inger teljesen normális, ugyanakkor fals érzés, és ilyenkor el kell engedni magunkat, nem történik baj, csak élvezünk egy nagyot. Eddig soha nem volt hüvelyi orgazmusom, és el is hittem, hogy azért, mert visszatartom a “pisilést”. Nos a múltkor is ez volt, körülbelül 15 perccel előtte pisiltem direkt, mondom így biztosan nem lesz gond. Jött az érzés, el is engedtem magam, mégis bepisiltem... a párom lenerevedve bámult rám, én meg majd eslüllyedtem szégyenemben. Legközeleb ismét megpróbáltam, de ahogy éreztem, hogy ez megint pisi, gyorsan vosszatartottam a maradékot - akkor is közvetlenül aktus előtt pisiltem. Mi ez? Soha nem lesz orgazmusom?
2018. okt. 28. 18:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Istenem....de édesek vagytok. :-DDDDD most sírok, ahogy elolvastam a kommenteket.
2018. okt. 30. 22:13
 12/12 anonim ***** válasza:

Lehet a “ti” pasitok élvezi, de a kérdezőnek ez kifejezetten kellemetlen!!

Most kérdés, hogy hány éves vagy s esetleg történt e valami ami miatt inkontinencia léphet fel időközönként nálad!??

Egyébként én ezzen ugyan így voltam, néha vagyok most is. De nekem a szülés óta van ez s csak nagyon erős orgazmus esetén. Sajnos igen, olyankor megrémül kicsit az ember s alább hagy minden izgalom :/

Meg kell tudni tanulni kezelni a helyzetet s nem szabad erősen erőltetni az orgazmust. Hagyni kell, hogy szépen magától jöjjön.....így nem történhet “baj” (tapasztalat) Bár sajnos így nem mindig jön :( (de inkább,mint hogy beégjek a párom előtt a vizelet vesztéssek)

A másik ami még lehet, az a spriccelés, az is erős orgazmus hatására jön.

De a kettőt meg lehet különböztetni. Ezen esetben szerintem inkontinencia van.

2018. dec. 16. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!