Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hüvelyi orgazmus - pisi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hüvelyi orgazmus - pisi?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, hogy az orvszmus előtti vizelési inger teljesen normális, ugyanakkor fals érzés, és ilyenkor el kell engedni magunkat, nem történik baj, csak élvezünk egy nagyot. Eddig soha nem volt hüvelyi orgazmusom, és el is hittem, hogy azért, mert visszatartom a “pisilést”. Nos a múltkor is ez volt, körülbelül 15 perccel előtte pisiltem direkt, mondom így biztosan nem lesz gond. Jött az érzés, el is engedtem magam, mégis bepisiltem... a párom lenerevedve bámult rám, én meg majd eslüllyedtem szégyenemben. Legközeleb ismét megpróbáltam, de ahogy éreztem, hogy ez megint pisi, gyorsan vosszatartottam a maradékot - akkor is közvetlenül aktus előtt pisiltem. Mi ez? Soha nem lesz orgazmusom?
2018. okt. 28. 18:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%

Amíg mereven bámul addig nincs gond.

Lehet hogy lesz de nem biztos

2018. okt. 28. 18:37
 2/12 anonim válasza:
61%
Ez teljesen normális reakció ez ellen nem tehetsz semmit de nem is gond
2018. okt. 28. 18:47
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Párommal rendszeresen megesik, hogy egy egy durvább aktus során picit bepisil, de mivel tudom hogy természetes dolog engem nemzavar. Nem tudom pontosan milyen kapcsolat van az akaratlan vizelési inger és a hüvelyi orgazmus között, de vele is mindig elélvezés előtt pár perccel történik
2018. okt. 28. 19:07
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
engem tökre izgatna :)) F
2018. okt. 28. 19:20
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
A kedvesem imádja, ha bepisilek mikor elélvezek. Számára annak a jele, hogy teljesen elengedtem magam és átadtam magam az élvezetnek. Szerintem ebben semmi ciki nincs.
2018. okt. 28. 19:30
 6/12 anonim ***** válasza:
17%
Ezt inkontinencianak hívják. Menj orvoshoz
2018. okt. 28. 19:52
 7/12 anonim ***** válasza:
29%
Ahogy idosodsz majd rosszabb lesz, egy tusszentesnel, vagy köhögés el már be is fogsz csurgatni, akár menet kozben
2018. okt. 28. 19:53
 8/12 anonim ***** válasza:
80%

Biztos pisi?

Van, aki nagyobb folyadékmennyiséget enged amikor élvez.

2018. okt. 28. 20:25
 9/12 A kérdező kommentje:
A pisi a kisebb baj, a nagyobb az, hogy utána sincs orgazmusom :D
2018. okt. 29. 22:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan, hogy amikor nagyon élveztem, egy lökésnél kizúdult belőlem. Azt hittem, hogy bepisiltem, de olyan érzésem volt, hogy ez nem az volt, kimentem kíváncsiságból pisilni és simán tudtam, szerintem nem pisi volt. Később mindig akkor történt meg, amikor őrületesen élveztem a szexet, de később már észrevettem, hogy a hüvelyemből ömlik ki a váladék és nem pisiszerű, hanem sűrűbb. Elképesztő mennyiség tudott lenni, ha nagyon élveztem. De nem járt együtt orgazmussal. Ettől függetlenül csak akkor történt meg, ha nagyon élveztem.
2018. okt. 30. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!