Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 évesen nem szeretném elmondani a páromnak, hogy nem voltak pasival. Szégyellem. Mit tegyem?
Mindenképpen mond el neki. Fontos, hogy tudja, hogy szűzként bánjon veled az ágyban.
Nem tudom, hogy miért nem voltál még, de szerintem meséld el neki röviden.
Ha nem mondod el, annak nagy reccs lesz a vége.
...de mit parázol ezen? Nő vagy, sohasem lesz ilyenből problémád. Ezt csak a férfiak szívják be.
Most randizgatok egy félénk 23 éves lánnyal. Nagyon rég volt tiniszerelme évekkel ezelőtt, lehet hogy szűz.
Én lennék a legboldogabb ha kiderülne és szép fokozatosan újraélhetném vele a dolgokat.
Én 23 évesen veszítettem el. Nem szóltam az akkori partneremnek. Észre se vette. De komolyan. Nem csak diszkréten nem szólt, tényleg észre se vette, hogy szűz voltam. Ráéreztem a dolgok csínjára ;)
Lehet veled is ez lesz ;)
Ha vonzódtok egymáshoz, nem fogja zavarni hogy ő lesz az első.
Mindenképp jobb, ha tud róla.
A jó szex titka szerintem az őszinte kommunikáció, bármennyire ciki is beszélni a félelmeidről, vagy vágyaidról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!