Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, akik ilyen testalkatuak, ti miert vagytok visszahuzodobbak?
Azok a lanyok akiknek szelesebb a csipojuk, vastagabb a combjuk, nagyobb a fenekuk, kicsit molettebbek de nem koverek!
Miert visszahuzodobbak es nem annyira nyitottak, amikor szerintem gyonyoruek es sokkal inkabb noiesebbek. Megis azt latom kevesebb az onbizalmuk szexualis nyitottsaguk szinten.
Koszonom a valaszokat!
Azok a pasik, akiknek nincsen 20+os farkuk, miért visszahúzódóbbak?
Átlagos mérettel, 13-14-15 centivel is oltári jókat lehet szexelni, mégis azt látom, kevesebb az önbizalmuk, szexuális nyitottságuk
A válasz: mindenféle “tökéletes” testű, méretű, külsejű ideál a médiából érkezik. Mindnekinek átmosták az agyát, már aki hagyta magát, és elhitették velük, hogy csakis 40 kilósan, kerek, feszes seggel, ruganyos műcsöcsökkel, és lóphasszal lehet valaki igazán jó szerető
A buta emberek ezt el is hiszik, és akinek széles a csípője, vastagabb a combja, azt úton útfélen leszólják, lekövérezik. Naná, hogy a legtöbb ilyen nőnek még az élettől is elmegy a kedve. Aztán érkezik valaki, akinek az ő széles csípője és vastag combja az álom, a gyönyörű, természetes, hogy a nő bizalmatlanul és hitetlenkedve fogadja
Hisz egész életében azzal szembesült, hogy ő csúnya és értéktelen
15:09
Sok embernek bejön a “dagadt” nő. De a te bunkóságod már kevésbé vonzó...
Nekem keskeny a csipöm es kicsi a fenekem...na vajon en miert vagyok visszahuzodo?
Ja, mert nem ez a szepsegideal. Persze az ilyen testalkat még annyira sem vonzo mint amilyet te emlitesz.
A kerdest azert irtad ki, hogy olyan csajok irjanak, mert neked az jon be.
Nincsenek ám hátso szandekok a kerdesek mogott...
#4 egyetértek veled bár én messze vagyok a dagadttól😉
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!