Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Magyarországon lehet találni társat fenekelés okán?
Figyelt kérdés
Éltem egy évet kint Angliában, és azt tapasztaltam, hogy a spanking-társkeresőnek egész komoly hagyománya van. 21 éves fiúként több nővel (18-45 éves kor) is leveleztem, és végül sor is került személyes találkozókra, volt, aki el is fenekelt. Itthon azonban másnak látom a helyzetet. Nektek mik a tapasztalataitok, mi a véleményetek?
22/F
2018. okt. 25. 14:16
1/2 anonim válasza:
Persze. Az smpixie.com-on kerestél már?
2/2 anonim válasza:
Lehet, de nem könnyen. Vagy kevesebben vagyunk, vagy kevesebben vállaljuk fel ezt a dolgot.
Smpixien lehet próbálkozni, és lehet partnert találni is. Meg más hasonló oldalon is. Nehéz azonban olyant akit csak a fenekelés érdekel. Legalábbis fenekelő oldalról így van, azt tudom igazolni.
45/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!