Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném rávenni a barátom erre, hogy tudnám?
Már másfél éve vagyunk együtt. Egyszer mikor "rossz voltam", rácsapott a fenekemre, de nekem ez nagyon tetszett, ő pedig többször is bocsánatot kért. Ekkor eszembe jutott, hogy elfenekelhetne párszor. Elég régóta fantáziálok ezen, de nem tudtam még megmondani neki.
Legutóbb évnyitó után, mikor feljött hozzám hétvégére, egyedül voltunk, én még ünneplőben voltam, kis diáklányosan matrózblúzban, és szoknyában, és akkor csapott a fenekemre és nagyon felizgatott a gondolat, hogy úgy fenekelne el, hogy ilyen kis diáklányosan néznék ki, aztán esnénk egymásnak.
De nem tudom, hogy mondjam ezeket el neki.
20/L
Beszélj vele és kérd meg
H én ezt szeretem és verd el a fenekemet
Mondjuk így
Vagy nemtom...nem vagyok ebben jó
Szia!
Vedd fel az ünneplős szettedet kicsit másképp, matrózblúz + legrövidebb/legszexisebb szoknya.
Menj oda hozzá és mondd el neki, hogy milyen rossz kislány voltál, és milyen büntetést érdemelnél ezért ...
Kb olyan stílusban, mint amikor Isla Fisher a Haverok harca c. filmben elkezdi húzni a férjét.
Utána pedig közöld vele, hogy jön nekem 1-el az életben.
Vagy valamilyen testhezálló jóga/futó/biciklis nadrágot vegyél fel, és megkéred, hogy segítsen "edzeni", szigorúan olyan talajgyakorlatnál, amiben feltétlenül nagyon pucsítanod kell, és természetesen ezt sem a megfelelő módon végzed, amiért büntetés jár ;)
De ezzel együtt már 2-vel jön nekem az életben, ezt is mondd meg neki.
:D
emlékszel amikor rácsaptál a fenekemre? na az engem nagyon felizgatott teljesen beindultam tőle csupa nedves voltam.. jó lenne újra csinálni:) (pirulj el közben az még cukibb)
Mivel beszélni nehéz erről másfél év kapcsolat után, ezért próbálj mindenféle jeleket küldeni neki, amit úgysem fog érteni.
Ez van azzal, aki még husz évesen se tanult meg a párjával kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!