Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretném rávenni a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném rávenni a barátom erre, hogy tudnám?

Figyelt kérdés

Már másfél éve vagyunk együtt. Egyszer mikor "rossz voltam", rácsapott a fenekemre, de nekem ez nagyon tetszett, ő pedig többször is bocsánatot kért. Ekkor eszembe jutott, hogy elfenekelhetne párszor. Elég régóta fantáziálok ezen, de nem tudtam még megmondani neki.

Legutóbb évnyitó után, mikor feljött hozzám hétvégére, egyedül voltunk, én még ünneplőben voltam, kis diáklányosan matrózblúzban, és szoknyában, és akkor csapott a fenekemre és nagyon felizgatott a gondolat, hogy úgy fenekelne el, hogy ilyen kis diáklányosan néznék ki, aztán esnénk egymásnak.

De nem tudom, hogy mondjam ezeket el neki.

20/L

2018. szept. 29. 13:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mondd hogy játsszatok szerepjátékos szexet, és ott legyen ő a tanár, aki megbünteti a maszturbáláson kapott kislányt! Először elfenekeli, azután kisámfázza!
2018. szept. 30. 19:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Én simán bevittem a hálóba a lányom hajlítható vonalzóját. Értette a célzást.
2018. okt. 2. 01:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Én felis pofoználak,nem csak elfenekelnélek.Ha téged felizgat.
2018. okt. 2. 03:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Fu en is erre vágyok csak nem tudom elmondani neki
2019. febr. 18. 02:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha nem mered szavakba önteni neki az érzéseidet akkor írd le neki.Meglátod örülni fog neki.
2019. febr. 18. 06:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Dugtok 1,5 éve és nem alakult még ki ennyi bizalom? Ha ez nem megy, hogy tudjátok majd a tényleges problémákat megbeszélni? Hogy tud egyáltalán a kedvedben járni, ha nem ismer?
2019. febr. 18. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!