Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A farokgyűrű ártalmas?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A farokgyűrű ártalmas?

Figyelt kérdés
2018. okt. 25. 09:50
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
Az!!!! Az evek alatt veglegesen megvastagodik tole a farkad. Sajat tapasztalat. Szoval en nem ajanlom.
2018. okt. 25. 10:05
 2/5 A kérdező kommentje:

1

De az mennyire durva?....azt mondják, hogy a vastagság igenis jó a szexben.

Amúgy egyszeri használat után lehet ártalmas? Én csak egyszer használtam farok és heregyűrűt és valami eszméletlen élvezetet nyújt. Ám 1 napig fájt a farkam utána.

Olyat is olvastam, hogy valakiknek teljesen elhalt a farkuk az oxigénhiány miatt és amputálni kellett. Gondolom azok több orán át viselték...

2018. okt. 25. 10:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 13 eves korom ota hasznalom napi rendszereseggel. Most 24 vagyok, szoval 11 eve. Igen nyilvan azert mert ahogy te is irod, baromi nagy elvezetet nyujt. A vastag farok meg egy darabig jo. Onnantol kezdve hogy le kell mondanod az analis szexrol miatta, meg nem kapsz a meretedre valo ovszert, meg nem tudsz fogazas nelkul szopatni, mar nem olyan jo. Baratnom szereti, viszont nekem egyben lemondassal is jart. Ezert mondtam hogy hosszu tavon ne hasznald. 1 alkalomtol meg semmi bajod nem lesz. Aki meg olyan hulye hogy zgy elszoritja a farkat h amputalni kelljen az meg is erdemli. Ehhez nem kell farokgyuru. Kosd el a kezedet egy madzaggal nehany orara es azt is amputalni kellesz.
2018. okt. 25. 10:41
 4/5 anonim ***** válasza:
de bocs, az mire szolgál? miért jó?
2018. okt. 25. 12:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon erős merevedés, illetve fokozott élvezet, orgazmus. Ez érthető mivel a vért a farkadban tarja.
2018. okt. 25. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!