Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha kipróbáljuk popóba akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kipróbáljuk popóba akkor lehet, hogy a barátom átszokik rá és csak oda szeretné majd?

Figyelt kérdés

Úgy döntöttük, hogy kipróbáljuk a popószexet és Ő már nagyon be van sózva tőle, nagyon cuki:D persze egy kicsit én is kíváncsi vagyok mennyivel másabb érzés mint punciba, de félek is, hogy mi lesz ha sokkal szűkebb leszek ott és ezért neki jobb érzés lesz majd dugni mint a puncimba?

Lehetséges, hogy átszokik majd és csak oda szeretné ezután?

2018. okt. 24. 18:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha hagyod neki. Ezt beszéljétek meg utána, hogy jó volt-e; és hogyha megmondod a barátodnak, hogy esetleg nem volt jó, akkor tiszteletben tartja, és nem csináljátok többet; ha meg jó, akkor meg jó:)
2018. okt. 24. 19:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
igen lehetséges velem is ez volt az exem emiatt dobott ki
2018. okt. 24. 22:03
 13/15 anonim ***** válasza:
90%
Már most rászokott.
2018. okt. 24. 22:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is kipróbáltam de nem tudtam 2 cm-nél beljebb engedni. Nem volt kellemes. Az 1 újjal valo izgatást élvezem de nem szükséges. És főképp ezert is nem engedem és nem kezdek olyan pasival aki felhozza az anált. Mert ha egyszer megengeded neki utána mindig akarja majd.

30N

2018. okt. 25. 10:35
 15/15 anonim ***** válasza:
55%
Én is ráfüggtem a popsiszexre -a párom ezt nem tolerálta az első alkalom után, pedig mind az izgatás, mind síkosítás megfelelő volt. Inkább szabad kezet (hm, ez így ebben a kontextusban furcsa... :D ) adott, hogy ERRE, és csak erre a célra azt keresek magamnak, akit akarok... És nem képzi vita tárgyát a mai napig sem, ha megesik mással ez a dolog (és itt az illető neme is lényegtelen, ebben is toleráns).
2018. okt. 26. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!