Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egészséges férfinek hogy lehet ennyi az igénye?
30 évesek vagyunk, igen jó párkapcsolatban. Semmilyen téren nem tudnék rosszat mondani, úgy értem, tényleg nagyon jól kijovunk, veszekedés több havonta fordul elő.
De a szex... Nem értem. 30 éves, fiatal pasiról van szó. Egyszerűen nem hiszem el, hogy semmi igénye nincs rá. Fél év alatt 2szer szexeltünk... Május óta 2 alkalom. Volt párszor még emellett, hogy kézzel-szájjal kenyeztettuk egymást. És ennyi. Most kb 3 hete az sem. Se szex, se semmi.
Soha meg nem csókol. Egyszerűen nem bírom felfogni hogy egy 30 éves pasi nem kívánja a szexet. Mostmár nagyon idegesít. Mi a fene baja lehet?
Nagyon sokszor mondtam már Neki, hogy nekem hiányzik, meg miért nem kezdeményez soha stb stb. De mindig minden marad ugyanolyan. Egy nagy nulla a szex.
Szerintetek mi a baja?Szerintem sokat maszturbal es nincs igénye másra. En is csinalom, de hát az nem ugyanaz. Hianyzik a csók, az ő érintése, egy szenvedelyes szeretkezes vagy a vad szex. De hát semmit nem csinálunk.
Nem tudom mi tévő legyek.
Sokszor olyan megalázónak éreztem, h szinte meg kell kérnem erre arra... Ugyhogy eldöntöttem en nem kezdeményezek, megvarom amig ő... Eredmény: 3 hete egy csók sem volt köztünk. Szájra puszi volt a max...
Vannak emberek akiknek ennyi az igényük,ha fejre állsz, akkor se tudsz mit tenni..
Elfogadod igy,vagy keresel màst...de ha vele maradsz, elöbb-utóbb valaki elcsabit..
Neked nem ő való, keress egy hasonló férfit és majd ő is talál hasonló vérmérsékletűt.
Jobb lesz mindkettőtöknek.
Beszélj vele őszintén,hogy ez neked így nem jó ,hogy változtassatok rajta .
Ha nem változtat semmin meddig akarod még húzni vele ? Ha neki nem fog hiányozni a szex az érintésed , hogy akarod vele így továbbfolytatni?
Olvass utána, az aszexualitáson belül van még más fajta is. A leírás alapján a pasi szürke-aszexuális. Nem gyakori, de ezt jó lett volna már, ha előre közli veled, hogy ő ilyen.
Én pont fordított helyzetről tudok beszámolni (azaz a 30-as női partnerem nem vágyik a szexre egyáltalán, én meg igen). 35/F
Már a kezdetekkor is hasonló volt a felállás, vagy akkor még kezdeményező volt, és azóta múlt el a lelkesedés? Ha igen, mikor, mi történt akkortájt? (igen, mindenképpen beszélgetni kell a témáról, de nálunk sajnos ez nem oldotta meg a kérdést. Valószínűleg nincs azon a szexuális tudatossági szinten, hogy rájöjjön, mi a probléma)
Ha nem akarsz partnert váltani, akkor ROSSZ út, ha ráhagyod a dolgot. Ez oda vezet, hogy teljesen megszűnik a szex. Ha nem is maszturbáltok, akkor a libidó elmegy aludni vagy meghal. Nálunk az "jött be", hogy ha sokszor meghozom a kedvét, akkor egy kicsit aktívabb lett, jobban lesz igénye, könnyebben izgalomba jön, de ekkor sem kezdeményezett szinte soha.
Szerintem amúgy az tévképzet, hogy a sok maszturbációtól ne lenne kedve szexelni az embernek. Inkább az a tapasztalatom, hogy a több szexuális aktivitás fenntartja a lelkesedést, a "kiéheztetés" viszont vágy-gyilkos, ezzel nem lehet meghozni a szexvágyat. És ebből a szempontból már egy kihívó fehérnemű, vagy egy jobb parfüm is szexuális aktivitásnak számít.
Ne érezd megalázónak, hogy kezdeményezel. Az sem megalázó, ha mindig az egyik fél kezdeményezi a mozit, kirándulást, nyaralást, vagy találja ki, hogy mi legyen vacsorára.
Az elutasítás persze lehet megalázó, de ha jól értem, akkor amikor kezdeményezel, akkor azért van szex, nem?
Minek vagy még vele együtt?
Én egy ilyen emberrel biztos nem tudnék együtt lenni. Nekem is rossz a párkapcsolatom mennyiség terén, nálunk talán ha heti 1 szex van és nekem nőként ez borzasztóan kevés.
Amúgy két opció van. Vagy a maszturbálásban éli ki magát, ami nagyon negatív dolog, vagy aszexuális. Mindenesetre nekem egyik opció sem játszik.
Ha neked fontos a szex és nem tudod ezt elfogadni, akkor nem a megfelelő emberrel vagy együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!