Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális kielégítés, ha nem tudom, egészséges-e a partnerem?
Megismerkedtem egy sráccal pár hete. A szexszel nincs gond, óvszerrel lehet védekezni, de nem merem orálisan kielégíteni, mert tudom, hogy előttem nagyon sok lánnyal volt együtt, akikkel szerintem nem védekezett. A kapcsolat ilyen szakaszában viszont nem mondhatom neki, hogy menjen el tesztelni. Mit csináljak?
23/L
Lehet úgy is orálozni, hogy gumi van rajta.
Meg kérd meg, hogy borotválja le magát csupaszra.
Ugye mivel kapcsolatban vagytok teljes mértékben természetes ez, hogy a partneredet megkéred arra, hogy menjen el egy teljes körű szűrővizsgálatra. Ez nem lesz neki kellemes, ha a kenetvételre gondolunk.
Engem is megkért a barátnőm és először kicsit furcsán fogadtam, de utána úgy voltam vele , hogy így mindenféle bizalmatlanság nélkül nyugodtan együtt lehettünk. Együtt mentünk el , elvégeztük a teszteket.
Addig meg kell értenie, ha esetleg csak ízesített gumiban szeretnéd.
Az orális szex során sok nemi betegség elkapható például a szifilisz, tripper, herpesz, hpv törzsek egyike és még lehetne sorolni. A HIV fertőzést nehéz elkapni, ha nem engeded a partnerednek, hogy a szádban menjen el. Orális szex esetén csökkenti a kockázatot, ha a szájhigiénia rendben van ( bele értve, hogy nincs lyukas fogad, nem vérzik az ínyed). Emellett orális szex előtt és után 2 órával nem lehet fogat mosni. A partnered a borotválkozást lehetőleg úgy időzítse, hogy az orális szex előtt legalább 24, de ha lehet 48 órával előtte , hiszen így a borotválkozás során kialakult mikrosebek sem okozhatnak esetleges veszélyt. :)
Egyébként Magyarországon nagyon ritka a nemi betegségek száma, azonban vigyázni kell. Ezek a betegségek mind gyógyíthatóak van amelyik hosszabb időn át, van amelyik rövid idő lefolyása alatt.
F/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!