Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szeretné, ha az ő szavaival élve „durván megbüntetném/"megkínoznám" szex közben”. Ötletek esetleg, hogy ezt hogyan is kéne tennem? L.
Figyelt kérdés
2018. okt. 23. 21:06
1/12 anonim válasza:
Ülj rá az arcára és dörgölőzz hozzá, hogy alig kapjon levegőt. Imádni fogja. :)
2/12 anonim válasza:
kotozd ki es masztizz elotte majd karmold szet a hasat vagy fenekeld el 😉 19/F
3/12 anonim válasza:
Szerintem ezt tőle kellene megkérdezned :)
Persze tudnék ötleteket mondani, mert én is vágyok hasonlókra, de nem vagyunk egyformák. Egyiknek ez jön be, másiknak az.
4/12 A kérdező kommentje:
#3-as Szerintem tökéletesen tudod mire lennék kíváncsi, de gondolom már rég nem volt egy "jó" beszólásod és a lelked nem engedte, hogy kihagyj egy ilyen "fergeteges" poént. Haha. Kitettél magádért :)
2018. okt. 23. 21:34
5/12 A kérdező kommentje:
#1 és #2 köszönöm szépen az ötleteket :)
2018. okt. 23. 21:36
6/12 anonim válasza:
Én elvenném az összes fizetését...
8/12 anonim válasza:
Kotozd ki, izgasd fel a vegletekig, engedd az orgazmus hataraig, de ne hagyd, hogy elelvezzen.
9/12 anonim válasza:
Olvastasd fel vele az összes kérdést a szexualitás témakörböl
10/12 anonim válasza:
Hagyd hogy oràlisan kènyeztessen, közben lèpj a kezère csizmàban, a màsik làbad helyezd a hàtàra ès egy hosszù lovaglòpàlcàval suhints időnkènt a fenekère. Nagyon odaadòan fog dolgozni a gyönyörödèrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!