Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gáz a férfiaknak az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz a férfiaknak az egyéjszakás kapcsolat?

Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy fulldoklásig képes némelyik őrjöngeni rajta, és olyanokat mond a nőkről, hogy nehezen hiszem el, hogy ne ütné is meg egyet, ha ott állna a keze ügyében. Tisztelet a kivételnek persze.
2018. okt. 23. 17:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Mibajodvan?

Fáj valami?

2018. okt. 23. 17:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez egy megfigyelés. Itt is ha végigmész a kérdéseken, konkrét lincshangulat alakul ki némelyik csaj körül, ha az egyéjszakás kapcsolatairól kérdez. Feltűnt, hogy ez helenyként egészen pszichotikussá is tud fokozódni. Az okok érdekelnek. Mi váltja ezt ki sokaknál?
2018. okt. 23. 17:50
 3/8 anonim ***** válasza:
63%

mert álszentek.. vagy csak bevették azt a mesét, hogy a nők szentlányok akik nem dugnak csak eltűrik a szexet.. és nem kívánhatják sőt nem is élvezhetik azt..

persze ambivalens az egész mert közben meg a saját nőjüktől elvárnák, hogy rájuk úgy ugorjon mint egy felajzott ku r va

2018. okt. 23. 18:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén fogalmam nincs miről beszélsz.

Én 12 éve szexkapcsolatból szexkapcsolatba csapongok

Sok alkalmi kapcsolatom is volt már, de még sosem találkoztam azzal a jelenséggel, amit leírtál

Azok a pasik mutogatnak ujjal a szabados életvitelt folytató nőkre, akikkel a kutya nem áll szóba

2018. okt. 23. 18:01
 5/8 anonim ***** válasza:
46%

Jajj ugyan már, az itteni kérdések alatt oylan válasz van, hogy szerinted valóságban megütné a nőt?

Cicám az itteni válaszok zömét oylanok írják, akik a valóságban megszólalni nem tudnának, ha látnának egy nőt :D

És ezt férfiként mondom.

Amúgy ha szeretek valakit, akkor elfogadom a múltját is. Nekem is volt már egy éjszakás kalandom, én sem örülnék ha ez alapján ítélne meg egy nő!

Persze nem mindegy, hogy valakinek volt ilyen, vagy ebből állt az elmúlt 10 éve! Meg az sem mindegy, hogy könnyűvérűen fűvel fával diszkóban stb, vagy volt pár ismerőse, akivel szex kapcsolata volt, meg néha 1-2x becsúszott félig ismeretlen is.

2018. okt. 23. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:

“Amúgy ha szeretek valakit, akkor elfogadom a múltját is.”

“Persze nem mindegy, hogy valakinek volt ilyen, vagy ebből állt az elmúlt 10 éve!”

Most akkor hogy van ez?

2018. okt. 23. 18:12
 7/8 A kérdező kommentje:
De milyen múltját? :O na erre kérdezek rá. Ez a pszichó.
2018. okt. 23. 18:33
 8/8 anonim ***** válasza:

ma 18:12

Már bocs, de ha valakinek abból állt az elmúlt 10 éve, hogy megd.gatta magát minden jöttmenttel a diszkóban, ahhoz már akkor sem mernék hozzáérni, ha orvosi papírjai vannak róla, hogy nem nemibeteg!

És nem azért, mert nő, ugyan ezt gondolnám akkor is, ha férfi lenne, csak épp férfiakkal nem szoktam közösülni!

De most komolyan neked kéne olyan nő, akinek a p.jában már 300 férfi járt? És abból 280-ról nem tud semmit?

2018. okt. 23. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!