Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel másabb nálad idősebb (5-10 évvel) pasival a szex?
Eddig csak velem kb eggyidőssel (1-2 évkülönbség) voltam együtt és érdekelne mivel mássabb egy idősebb, érettebb (30 feletti)pasival együttlenni?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
Párom 12 évvel idősebb nálam, viszont nekem ő az első, így nem tudok máshoz viszonyítani. Szerintem a kor ebben az esetben csak annyit számít, hogy mennyire érett már valaki hozzá. Lehet, hogy egy 20 éves srác már készen áll rá lelkileg is, így figyelmes, odaadó stb, de lehetsz együtt egy olyan 30 feletti pasival, aki türelmetlen, nem figyel rád. Meg persze kell hozzá összhang, vonzalom is. Amit a kettőnk kapcsolatáról tudok mondani: szenvedélyes, mégis gyengéd, figyelmes és mindig egymás igényeit nézzük.
N/20
eggyidőss?
mássabb?
évkülönbség?
együttlenni?
Te még ne kefélj. Inkább tanulni kéne
Minden pasival más szexelni. Tökmindegy, hogy hány éves
Én 23 ő 40. Barátság extrákkal kapcsolat működik közöttünk de az nagyon is jól !!
Neki nem az az első hogy neki jó legyen és elélvezzen, hanem rám is gondol, figyelmes. Látszik hogy tapasztalt és emiatt sokkal jobban tudom én is élvezni a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!