Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mivel másabb nálad idősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel másabb nálad idősebb (5-10 évvel) pasival a szex?

Figyelt kérdés

Eddig csak velem kb eggyidőssel (1-2 évkülönbség) voltam együtt és érdekelne mivel mássabb egy idősebb, érettebb (30 feletti)pasival együttlenni?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

2018. okt. 23. 08:19
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Párom 12 évvel idősebb nálam, viszont nekem ő az első, így nem tudok máshoz viszonyítani. Szerintem a kor ebben az esetben csak annyit számít, hogy mennyire érett már valaki hozzá. Lehet, hogy egy 20 éves srác már készen áll rá lelkileg is, így figyelmes, odaadó stb, de lehetsz együtt egy olyan 30 feletti pasival, aki türelmetlen, nem figyel rád. Meg persze kell hozzá összhang, vonzalom is. Amit a kettőnk kapcsolatáról tudok mondani: szenvedélyes, mégis gyengéd, figyelmes és mindig egymás igényeit nézzük.

N/20

2018. okt. 23. 08:27
 2/8 anonim ***** válasza:
55%
Tapasztaltabbak az idősebbek.
2018. okt. 23. 08:35
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
En 27 éves ,párom 33 éves,amikor osszejottunk en meg 20 éves se voltam.En megfigyeltem hogy a kor előrehaladtával sokkal jobb a párom szexben.Beérett mint a jo bor.
2018. okt. 23. 09:01
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
21 év van szeretőm és köztem az ő javára. Sokat tanultam tőle :) ő hozta elő belőlem újra a szexualitást. Addig csak egy szükséges rossz volt. Azóta elvezem minden formáját.
2018. okt. 23. 09:06
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
jobban odafigyel
2018. okt. 23. 09:22
 6/8 anonim ***** válasza:

eggyidőss?

mássabb?

évkülönbség?

együttlenni?

Te még ne kefélj. Inkább tanulni kéne

Minden pasival más szexelni. Tökmindegy, hogy hány éves

2018. okt. 23. 11:10
 7/8 anonim válasza:

Én 23 ő 40. Barátság extrákkal kapcsolat működik közöttünk de az nagyon is jól !!

Neki nem az az első hogy neki jó legyen és elélvezzen, hanem rám is gondol, figyelmes. Látszik hogy tapasztalt és emiatt sokkal jobban tudom én is élvezni a szexet.

2018. okt. 24. 15:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Írj
2018. nov. 7. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!