Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem undorító a szex olyannal akit nem ismersz/szertsz?
Én eddig csak 1x szexeltem, de nem szerettem a lányt, és nem volt annyira jo nyalni így. Kicsit undorító volt.
De gondolom egy olyan lánnyal akit szeretek biztos jobb sokkal.
En lany vagyok,de en biztos le nem szopnek egy idegent..meg akkor sem ha tetszik..:)))
Nem kell parkapcsolatnak lennie,foltetlenul..de azert ismernem kell a masikat,meg valamilyen szinten kell egy bizalmi kapocs legyen koztunk ...
De akarkit nem is esik jol lepippantani :))
Amikor szórakozóhelyen ismerkedtem meg egy lánnyal, akkor mondta, hogy hazakísérhetem, de csak nyalás lesz. Idegen volt, de mivel tetszett külsőre, ezért belementem. Nem járt semmi negatívummal, inkább fel voltam dobódva a mikor végeztünk. Az zavart, hogy utána szinte kitaszigált az albijából.
Akit ismerek azzal viszont annyiból jobb, hogy ha vannak ilyen-olyan vágyaink, akkor azzal elő merünk hozakodni, egy idegennél meg nem annyira. Idegennél a standard az a "mezei" dugás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!