Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősebb férfi elveszítheti úgy a szüzességét, hogy pénzért meghirdeti magát?
Figyelt kérdés
2018. okt. 17. 09:59
2/23 anonim válasza:
Szerintem senkinek nem kene egy öreg pasi szüzessége
Bar ki tudja...
3/23 A kérdező kommentje:
Ha egyetlen nőnek sem kell emiatt, csak ésszerű megoldás lehet, nem? Legalább 100 ezret felajánl egy éjszakáért, hogy túl legyen a dolgon.
2018. okt. 17. 10:11
4/23 anonim válasza:
Van egy ősi szakma, aminek az iparosai pont ezt csinálják.
5/23 anonim válasza:
Egy új iPhone SE-ért benne vagyok
7/23 A kérdező kommentje:
30 éves
2018. okt. 17. 11:11
9/23 anonim válasza:
Pont ennyi idős egyik barátnőm pasija is aki eddig nem volt még barátnőm előtt senkivel. Mi is meglepődtünk de átesett a tűzkeresztségen és azóta is boldogok együtt
Szóval én a helyedben még nem bocsátanàm áruba magam
10/23 anonim válasza:
Hat basszus 100 ezret nem fizetnék csak azert h megsugjál
Mert eddig szerencsétlen voltán
Max egy ezrest hozzád vágok
De egy férfi szüzességének nincs értéke
Hisz nálatok nincs fizikai szüzesség
Nincs szűzhártyátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!