Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szebbik nemnél mitől függ hogy belemegy diszkrét szexkapcsolatba? aki volt vagy van ilyenbe az írjon
Nekem egy ilyen volt.
Titokban beleszerettem az illetőbe,és annak ellenére hogy tudtam nem lesz semmi több közöttünk,szexelni jó volt vele nagyon..
Értem. És időben hogy tudtátok össze egyeztetni?
Férj család?
Szimpátia
Szexuális vonzalom
Diszkréció
Régen volt igen nem is egy
De ma már nincs ilyenekre időm
24N
Munka után heti 3 szor találkoztunk "vásárolni vagy futni mentem" címen. Kocsiban szexeltünk, néha bérelt lakásban.
A férjem nyomkövetőt rakott a kocsiba és telefonba ezért azt a bevásárlóközpont parkolójában hagytuk. Kommunkikáció minimális volt, külön e célból hoztunk létre anonim fiókot, teljes diszkrációval csináltuk. Soha nem tudta meg senki, még a legjobb barátnőm sem.
Jézusom
Ott már igen csak nagy problémák vannak a házasságban ha ilyen lépéseket tesz meg egy Férj
Szerintem mind kettőtöknek jobb ha elváltok
Ennek nem lesz jó vége
Pláne ha kiderűl hogy megcsalod
Lehet hogy nem véletlenűl szerelte fel a kocsit meg a telot ilyen szerkezettel vagy alkalmazással vagy mit tom Én
Én nem is értem h miért jo valakit megcsalni
Ha valami nem működik nem kell erőltettni
Gyerek/gyerekek nem tartanak össze senkit
Anyagi biztonság??? Nem ér annyit hogy egy félre kuuurogató lotyó legyél
Te se voltál ott gerinc osztásnál
Ilyenbe sosem mennék bele mert eléggé taszító.
F/42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!