Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok miért mondanak nemet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért mondanak nemet ha utána meg még is igen lessz bellőle?

Figyelt kérdés

Ezt egy kérdésnél irta az egyik kommentelő: Volt, hogy felajánlották. Nem pénzt, szolgáltatást. Vezetni tanultam, az oktató pedig felajánlotta, hogy szopásért ingyen óra jár... Kiröhögtem. Egy hónap múlva (már jogsival a kezemben) ingyen és bérmentve, igazán élvezetböl szoptam le. Azóta is össze járunk. És soha nem bántam meg, hogy nem fogadtam el az ajánlatot.

reagálásom:

Nem értem sokszor a nőket,ha egyszer nemet mondanak és ki is röhögik a másikat,akkor utána miért mennek bele?

Ennyit a női logikáról?

2018. okt. 14. 10:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Utolso

vagyis akkor egy könnyü vérū occo ribi...

2018. okt. 14. 13:02
 12/15 anonim ***** válasza:
67%
Haha. Ez az én válaszom :) és latom, hogy többeknek sem okozott problémát megérteni a szitut. És igen. A dugas6nem alku tárgya. Vonzodtam hozzá, már az első órától nyomult, a szexualis feszültség, ha energiává alakulhatott volna köztünk, elvilágítottunk volna a holdig. De nem akartam eladni magam. Ennek ellenére kívántam. Ő is engem. Amikor már nem volt nyomás rajtam, higy azért adom be a derekam, hogy kinnyebben legyen meg a jogsi, akkor tettem meg. Illetve az alkalom is úgy hozta. Azért fényes nappal szopni egy forgalom órán, nyilvanos helyen nem olyan izgató... De ezwket amugy priviben is leirtam, kár volt kérdést gyártani belőle.
2018. okt. 14. 14:33
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem is elég érthető a helyzet, ellenszolgáltatásért cserébe adni szexet a prostitúció definíciója. (Bár nem hiszem, hogy nekem lett volna gusztusom ahhoz az emberhez, aki előzőleg ilyesmit ajánlott fel.)
2018. okt. 14. 15:14
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

43% személyében egy szegééény, megtört férfiút tisztelhetünk, akinek valahogy sosem volt nője.

Nem is értem, miért, hiszen nagyon tiszteli őket :)

2018. okt. 14. 18:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Azért, amiért a tyúk fut a kakas elől... Nehogy azt gondolja, hogy qrva... Gondolom, ismered ezt a viccet! 😂
2019. jan. 11. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!