Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek nemet mondanak, mikor megkéri egy lány kezét, akkor utána hogyan tovább?
A kis mázlista! :)
De örültem volna egy ilyen szitunak, mert akkor nem kellett volna megnősüljek. Ő erőszakolta ki , hogy jegyezzem el.
És ajnos igent mondott :(
Most már ő is belátta, hogy mekkorát tévedett, és maradhatott volna az élettársi kapcsolatunk.
önmagában az nem baj, hogy nem akar házasságot szerintem.
az viszont baj, hogy ezt nem tudtátok, mi a másik elképzelése. soha nem beszéltetek erről?
Utána, ha a feltételek adottak, még lehet továbbra is normál párkapcsolat, de utána már nincs se házasság se bejelentett élettársi.
31/f
Az is lehet, hogy túl korán kérted meg például, ő nem érezte még biztosnak a kapcsolatot. Számomra az a furcsa, hogy erről előtte nem beszéltetek... Nekünk már pár hónap után feljött ez a téma, a párom szerint egy év után simán el lehet jegyezni valakit, szerintem meg legalább egy év együtt élés után. Nem mondom, hogy biztos nemet mondanék ha megkérne úgymond "idő előtt" de azért egy házasság nem egy fő döntése, hanem közös.
Nagyon keveset tudunk ahhoz, hogy erre a kérdésre normális választ lehessen adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!