Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok miért mondanak nemet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért mondanak nemet ha utána meg még is igen lessz bellőle?

Figyelt kérdés

Ezt egy kérdésnél irta az egyik kommentelő: Volt, hogy felajánlották. Nem pénzt, szolgáltatást. Vezetni tanultam, az oktató pedig felajánlotta, hogy szopásért ingyen óra jár... Kiröhögtem. Egy hónap múlva (már jogsival a kezemben) ingyen és bérmentve, igazán élvezetböl szoptam le. Azóta is össze járunk. És soha nem bántam meg, hogy nem fogadtam el az ajánlatot.

reagálásom:

Nem értem sokszor a nőket,ha egyszer nemet mondanak és ki is röhögik a másikat,akkor utána miért mennek bele?

Ennyit a női logikáról?

2018. okt. 14. 10:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Szóóóóval... most az a problémád, hogy nem használta ki a helyzetét, és bár lehet, hogy akkor is tetszett neki az oktató, de nem élt vissza az ajánlattal, így akkor szopta le amikor már nincs meg az a kínos helyzet, hogy szolgáltatásért cserébe csinálja, tehát így nem teszi magát kolduló ribivé? Mesélj még.
2018. okt. 14. 10:10
 2/15 anonim ***** válasza:
5%
Mert szeretnek játszani
2018. okt. 14. 10:10
 3/15 A kérdező kommentje:
első kommentelő. De ha egyszer NEM-et mond valaki akkor legyen nem. Ja és még ki is röhögi szegény embert.
2018. okt. 14. 10:20
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
Rendben, de ha te utálod pl. a bablevest akkor nehogy megegyél véletlenül egy tányérral mert rájöttél hogy szereted, mert kezed eltöröm! Ami nem az maradjon nem!
2018. okt. 14. 10:33
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Mert a nō logika ilyen! Igen lehet minuszolni nōk!
2018. okt. 14. 11:11
 6/15 anonim ***** válasza:
23%
A kis ribi.. Csak leszopta! Haha...
2018. okt. 14. 11:12
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Szereznek játszani és kéretni magukat...a végén úgyis az lesz belőle amit a férfi akar.
2018. okt. 14. 11:20
 8/15 anonim ***** válasza:
89%
Bejött neki a pasi, de arra nemet mondott, hogy kuva legyen (jogsiert cserébe csinalja), ez nevetséges lehet számára. Ingyen megteszi szexuális vonzódási alapon, de nem üzleti alapon... Az otletet rohogte ki. Ha én valamivel szexelni akarok es az illeto felajanlana a szexert cserébe penzt, akkor sem fogadnam el, mert nem alku tárgya a dolog nalam sem, hanem majd, ha bejön akkor szexelek vele, de nem üzletből. Az első kommentelő ugyan ezt írta amúgy le. Szerintem érthető.
2018. okt. 14. 11:59
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Mert egy egyszerû kuva. Normális nōk nem csinálnak ilyet!
2018. okt. 14. 12:07
 10/15 anonim ***** válasza:
88%

Mert nem a jogsiért akarta csinálni, hanem puszta élvezetből.

Azért teljesen más a két dolog.

2018. okt. 14. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!