Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A csajok miért nem hajlandóak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok miért nem hajlandóak elárulni, hogy igenis számít a méret?

Figyelt kérdés

Állandóan meg a hitegetés, tiszta hülyének nézik az embert, ha aggódik a nem éppen kielégítő mérete miatt, miközben néha azért el-el hangzik egy-egy Freudi elszólás, hogy igenis imádják a nagyot. Elég csak elolvasni ezen kérdés kommentjeit: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

De kategorikusan minden ilyen témájú (méretkérdés) kérdésnél miért nem merik bevallani, hogy imádják a vastag, dagadó méretes, izmos farkakat?

2018. okt. 13. 21:38
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

"Minden kicsi pénisz megtalálja a maga kicsi punciját"

Csak ez az elmélet ott bukik meg, hogy a szűk csajok sem feltétlenül vágynak a vékony farokra és a többsége képes, sőt szereti is befogadni a nagyobb, vastag farkat. Ugyanis a vagina alkalmazkodóképes és rövid időn belül könnyen hozzáidomul a farokhoz legyen az bármekkora, de a kis pénisz sosem fog alkalmazkodni egy átlagos vaginához úgy, hogy ne harangozzon benne.

2018. okt. 13. 22:36
 12/23 anonim ***** válasza:

#9 szerintem az irkálok 90%-a a fél életét odaadná a te "nem nagy" 16/4,8-as m3retedért , főleg vékonypötsű... 😅

De azt nem találod furcsának, hogy rengeteg csaj irkálja hogy az átlag 14-16 de mindenkinek az elöző pasijának nagyobb volt , aztán valahogy mindig kisméretűhöz mennek hozzá és élnek boldogan???

Nekem ez azt súgalja, hogy fiatalon szexre mindenképp a nagy kell, aztán amikor már stabilitásra vágynak jöhet a kicsi is, mert tudják hogy ők mindent megtesznek, nehogy elveszitsék a nőt....

2018. okt. 14. 01:08
 13/23 anonim ***** válasza:
Nemrég történt. Megtetszett egy pasi, amikor tipikusan érzed hogy pezseg a véred, és majd megbolondulsz a kíváncsiságtól, hogy milyen lehet vele. Találkozgattunk, aztán megtörtént. Kicsi volt, de így is nagyon élveztem. Szerintem nem mindenkinek a méret az első.
2018. okt. 14. 05:43
 14/23 anonim ***** válasza:

Nekem igenis számít a méret minnél nagyobb annál rosszabb. A nagy ugyanis nagyon fáj és feszít.

22/N

2018. okt. 14. 08:17
 15/23 anonim ***** válasza:
86%

Én elárulom, hogy csupán addig számít a hossz, amíg nem túl nagy. Nálam ez max. 15 cm. A szexpartneremé éppenséggel 14 cm és már 2 éve nyomjuk egymást. :) Imádom a szexet vele, soha nem okoz fájdalmat, ellenben legutóbb bevettünk egy szexjátékszert is a buliba, s azt véletlenül sikerült mélyebbre tolnia, ami rettentő kellemetlen érzés volt, pedig csak 17 cm az eszköz. Szóval ennyit a hosszról. Nekem inkább a vastagság számít, ha már muszáj valamit megnevezni, szeretem, ha rövid de vastag. Persze tudom, hogy ez elég ritka párosítás.

35N

2018. okt. 14. 08:48
 16/23 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt olvassátok el!!

2018. okt. 14. 10:04
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem èrtem mièrt feszegetik folyamatosan ezt a tèmát ezen úgy sem lehet változtatni akinek kicsi jutott az is meg találja a módját hogyan èrvènyesüljön vele az ágyban akinek meg nagy mèret jutott azok is bár neki nehezebb mert nem minden lány vagy nő kívánja a nagy mèretet èn a 18cm meg vagyok elégedve 37/F
2018. okt. 14. 11:06
 18/23 anonim ***** válasza:
36%

#18 szerinted 18cm mérettel ki nem lenne elégedett? 😅😅😅

Ez kb olyan kedves és aranyos, mint ha egy milliomos biztatja a koldust a luxus kocsijából: ne irigykedj, nekem se olyan jó, tudod milyen sok pénz tankolni, meg szervizelni? Örülj neki hogy te gyalog mehetsz 3s nincs semmid. 😅😅😅

2018. okt. 14. 11:42
 19/23 anonim ***** válasza:

#17 jó cikk. Legalább leirja a problémát.

Van olyan fogalom, hogy kispénisz-komplexus, ami olyasmi, mint egy testképzavar, teljesen rátelepedhet az emberre és egy egész életen át követheti a probléma.

Viszont az a része hogy a 12 centi élhető és szerethető az csak pszihiátria mese habbal. Persze hogy élhető, és ha nem qrvahoz ment az ember akkor talán szerethető is, de szexhez messze nem ideális.

Akkor is lehetnek gondok, ha a hosszanti mérethez vékony pénisz társul...tehát le is irja hogy igenis fontos a méret/vastagság.

2018. okt. 14. 12:00
 20/23 anonim ***** válasza:
65%
Kíváncsi vagyok,hogy vajon ezeket a mindennapi "kicsi a péniszem miért csapnak be azzal hogy nem az" kérdéseket ugyanaz a csávó írja ki?
2018. okt. 14. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!