Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A csajok miért nem hajlandóak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok miért nem hajlandóak elárulni, hogy igenis számít a méret?

Figyelt kérdés

Állandóan meg a hitegetés, tiszta hülyének nézik az embert, ha aggódik a nem éppen kielégítő mérete miatt, miközben néha azért el-el hangzik egy-egy Freudi elszólás, hogy igenis imádják a nagyot. Elég csak elolvasni ezen kérdés kommentjeit: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

De kategorikusan minden ilyen témájú (méretkérdés) kérdésnél miért nem merik bevallani, hogy imádják a vastag, dagadó méretes, izmos farkakat?

2018. okt. 13. 21:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nem csak a méret fontos nekik..
2018. okt. 13. 21:42
 2/23 A kérdező kommentje:
#1: Persze tudom, nemcsak az. Hanem a magasság, arc, testalkat, végzettség, vagyon stb. is. De ha nem tűnt fel, most csak a péniszről írtam.
2018. okt. 13. 21:44
 3/23 anonim ***** válasza:
72%
F vagyok es hetero de ugy vagyok sztem vele h a csajnak os lehetnek nagy mellei ha fortelmes alak akkor se fog senkinek kelleni úgy.
2018. okt. 13. 21:46
 4/23 anonim ***** válasza:
77%
na tessék nem kellett holnapig se várni, egy újabb péniszméretes kérdés a vékonycerkájútól
2018. okt. 13. 21:47
 5/23 anonim ***** válasza:
#2 pénzről nem írtál és az érzések "kiírtásáról":)
2018. okt. 13. 21:49
 6/23 anonim ***** válasza:
75%
uccsó, nem megint, ezt általában egy személy teszi fel, hónapok óta majd minden nap feltesz egy ilyen kérdést, mert szerinte vékony a lőcse
2018. okt. 13. 21:57
 7/23 anonim ***** válasza:
72%
Nem számít a méret, csak ne legyen kicsi 😊
2018. okt. 13. 21:57
 8/23 anonim ***** válasza:
73%
Biztos számít a méret. Csak nem mindenkinél. Fiatalon történt. Utcán összetalálkozva, egy haver öccsével beszélgettünk. Kanos volt 16 éves. Mondtam, van egy régebbi barátnőm az bírja a szexet. Megkért hogy hívjam le mutassak be. Megtettem. A lány kérte maradjak ott velük. A lényeg rövidesen már szexeltünk a lánnyal. Nem vagyok nagyméretű, 16/4.8 cm. A kissrác több mint egy makknyival volt hosszabb. Megpróbáltuk a punci, popsi egyidejű támadását is. Addig mozgott a csaj(nem akarta a popót), hogy én is a punciban kötöttem ki. Nagyon szoros volt, alig ment be, de akkorra már az ember agyát elborította a hév, és betettem. Kettőnktől akkorát élvezett a csaj mint állítólag még soha. Végül férjhez ment egy 12-13 cm-es sráchoz, és élvezte vele is a szexet.
2018. okt. 13. 22:05
 9/23 anonim ***** válasza:
Azaz.. Az előttem szóló már lelőtte a poént.. Hát igen csak kicsi ne legyen, egyébként nem számít nekik a méret XD.. A legtöbb nem vallja be, de rövid időn belül megszabadul a 12cm-es kis méretűektől, főleg ha mellék vékony is 3,5cm pl.. A többség nem mondja ezt a képedbe. de érzed, ezt te magad is.. Amikor harangozol bennük, még a nem szült nőkben is.. na igen NEM számít a méret persze.. Ha a valódi énjüket nézzük a farokméret kb 3-4 helyen van a fontossági listán, DE felértékelődik. Hisz 1. a testmagasság ugye min 180cm, 2. jóképűség 3. testalkat, izmosság és ha ezek is passzolnak akkor jön a 4. a farokméret.. Gáz itt elbukni. Szerencsére én addig mér nem jutok el az 1.helyen kisortíroznak mivel csak 170cm vagyok..
2018. okt. 13. 22:08
 10/23 anonim ***** válasza:
85%

Azért nem mondják a képedbe, mert nem vagyunk egyformák, mindenkinek mások az igényei, a vágyainak fontossági sorrendjei!

A legtöbb embernek sokad rangú a méretkérdés. Ennél sokkal fontosabb tulajdonságok alapján választanak a nők partnert. Tételezzük fel, az ideális viszonyokat, azaz a nők tartós párkapcsolatra, családalapításra keresnek partnert. Akkor fontos, hogy szerető és szerethető legyen a férfi. Megbízható legyen. Ne legyen szélhámos, bűnöző, csaló, tolvaj, és főként ne legyen agresszív. Megjelenésében lehetőleg mindezt tükrözze is. Ha még jóképű is, akkor kész főnyeremény. A sportos alkat feltételezi az egészséget, ennek örökítését is, tehát az se lenne rossz, de már itt is hajlandó sok nő kompromisszumot kötni. Legyen egy fokkal szebb, mit az ördög. - szokták mondani. :-)

Ha jó vele az ágyban is, az plusz pontot ér. Az intim méret mindezek után jöhet szóba. Ha az is épp megfelelő, akkor még egy plusz pont. Mekkora a megfelelő? Minden nőnek más és más felel meg, hiszen a punci sem egyforma. ( és a torok sem... a popsi sem, akinek erre is vagy igénye)

Tagadhatatlan, egyes nőknek igenis nagy méretre van igényük. Dr. Veres Pál szexológus szavaival élve: "Minden kicsi pénisz megtalálja a maga kicsi punciját, minden nagy barlang, a maga vonatát."

A leszbikusoknak nincs egyáltalán saját péniszük, mégis nagy élvezetet tudnak okozni egymásnak. Ha náluk ez működik, akkor egy heteró párnál is élvezheti a szexet a nő, partnere méreteitől függetlenül.

2018. okt. 13. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!