Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazából azért nem foglalkoznak a BDSM világával a lányok, mert nem hajlandóak tanulni és félnek a kihívásoktól?
10 éve “ismerem”a BDSM világot bele vagyok marhulva
Kb 5 éve próbáltam ki először!
Inkább az a tapasztalatom hogy nagyon sok pasi óckodok tőle
BDSM alatt nem a véresre verést gondolom meg hogy úgy neki esni a másiknak hogy össze húgyozza össze szarja magát! Nem
Engem min a 2 oldal vonz!
BDSM nélkűl fel se izgulok rendesen!
24N
Kimondottan nem félek a kihívásoktól!
De a BDSM-ben hol a kihívás?
Nem szeretem ha bántanak, ha kikötöznek, és én sem szeretem ezt másokkal tenni.
Szimplán csak nem jön be a műfaj. Nem azért nem análszexelek, mert bonyolult lenne megtanulni vagy bármi. Nem jött be, nem csinálom.
Ne gyárts felesleges összeesküvés elméleteket.
Ezt a kérdést csak én nem értem?...
Abban mi a kihívás, vagy mit kell tanulnom hozzá/belőle, hogy hagyom mondjuk, hogy kikötözzenek az ágyhoz?
En boxolok. Nem hiszem,h jo vege lenne az utlegeleseimnek :D
Vagy a gyenge kis szerencsetlen noket akarod jol megverni???
Igazából azért nem foglalkoznak sokan a fizika tudományának világával, mert nem hajlandóak tanulni és félnek a kihívásoktól?
A kérdésben a fizika szabadon helyettesíthető bármivel, ami igényli, hogy érdeklődést mutass felé, ill. legyen irányába valamiféle motivációd. Remélem, ebből érted, mi a gond a kérdéseddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!